SpicyLemon combineert hard- en software tot all-in-one beveiligingsoplossing

dinsdag 20 oktober 2009

Unified Threat Management met ESET NOD32 software en hardware van Safe-Protect

Sliedrecht, 20 oktober 2009
- Beveiligingsspecialist SpicyLemon brengt de Safe-Protect Box op de Nederlandse markt. Deze combinatie van hardware en software biedt een all-in-one computerbeveiliging, ofwel Unified Threat Management (UTM) voor het midden- en kleinbedrijf. De Safe-Protect Box voegt beveiligingshardware van het Franse bedrijf Safe-Protect samen met ESET NOD32 Antivirus-software.

Hotlinks
- Datasheet Safe-Protect Box (PDF, Engels)
- Veelgestelde vragen over Safe-Protect en UTM (PDF, Engels)
- Blog ESET
- Website ESET
- Website SpicyLemon
- Hoge resolutie foto's


Uit recent onderzoek van SpicyLemon blijkt dat de genomen beveiligingsmaatregelen binnen het mkb zelden voldoende zijn voor de it-infrastructuur waarover de bedrijven beschikken. Men geeft aan wel te willen investeren in eenvoudige, goedkope oplossingen, maar de complexiteit van de gebruikte netwerkomgevingen staat dit vaak in de weg. De Safe-Protect Box speelt hierop in door een effectieve, efficiënte, all-in-one oplossing voor spamfiltering, antivirus, intrusion detection/prevention en content filtering en daarnaast de traditionele kenmerken van een firewall te bieden.

Bovendien verzorgt de Safe-Protect Box niet alleen de beveiliging van het kantoornetwerk, maar is de UTM-oplossing ook in te zetten als back-up server of mailserver. Hierdoor is het mogelijk één product aan te schaffen voor diverse netwerkoplossingen. Het soort gebruik is bovendien na verloop van tijd te veranderen, van bijvoorbeeld back-up server naar mailserver.

Beschikbaarheid
SpicyLemon is inmiddels begonnen met het uitleveren van de Safe-Protect Box naar zijn resellers.