Aankondigingen Oracle OpenWorld 2009 - Dag 3

donderdag 15 oktober 2009

Beste redacteur,
Hieronder vindt u een overzicht van de aankondigingen op de derde dag van Oracle OpenWorld 2009. Van deze berichten geven wij u de titel, een korte beschrijving en een link naar het originele bericht. Op die manier heeft u snel een overzicht van alle door Oracle verspreide berichten. In sommige gevallen zullen we er voor kiezen om een enkel bericht wel apart te versturen.

Alle persberichten, foto's, keynotes en andere informatie over Oracle OpenWorld zijn terug te vinden op de website van het Oracle OpenWorld 2009 Media Center: http://www.oracle.com/corporate/openworld-2009-mediakit.html.

Aankondigingen Oracle Open World 2009 - Dag 3

Applicaties - Middleware - Database

Oracle toont PeopleSoft Enterprise Human Capital Management 9.1 en PeopleTools 8.50
De nieuwste releases van Oracle's PeopleSoft Enterprise biedt uiteenlopende verbeteringen op basis van feedback van meer dan 150 klanten en zijn gericht op het maximaliseren van productiviteit. performance en ROI.
(http://www.marketwire.com/press-release/Oracle-Corporation-NASDAQ-ORCL-1059575.html)

Nieuwe release van Oracle's Agile Product Lifecycle Management for Process
Oracle's Agile Product Lifecycle Management for Process (PLM) 6.0 helpt bedrijven in de food-industrie te voldoen aan kwaliteitseisen, wet- en regelgeving en traceerbaarheid en daarnaast kosten te verlagen, productiviteit te vergroten en winstgevende innovaties op de markt te brengen.
(http://www.marketwire.com/press-release/Oracle-Corporation-NASDAQ-ORCL-1059686.html)

Overig
Oracle reikt Oracle Innovation Awards 2009 uit
De Oracle Innovations Award bekronen bedrijven die innovatieve implementaties van Oracle Fusion Middleware hebben uitgevoerd. Tijdens Oracle OpenWorld 2009 zijn de awards aan verschillende bedrijven wereldwijd uitgereikt.
(http://www.oracle.com/us/corporate/press/036781)

Arnold Schwarzenegger geeft keynote op Oracle OpenWorld 2009
Gouverneur van Californie, Arnold Schwarzenegger, geeft samen met Oracle CEO Larry Ellison een keynote over hoe Californie kan profiteren van de Oracle - Sun combinatie.
(http://www.oracle.com/us/corporate/press/036779)