NIBC Bank kiest e-office voor migratie IBM Lotus Notes naar Microsoft Exchange

dinsdag 28 april 2009

Houten, 28 april 2009 - e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, verzorgt voor de Nederlandse zakenbank NIBC N.V de migratie van IBM Lotus Notes naar de Microsoft Exchange-omgeving. De migratie past in de lijn van NIBC's strategische keuze voor het Business Productivity-platform van Microsoft als basis voor hun digitale werkomgeving.

Hotlinks
Download foto in hogere resolutie
Website e-office Microsoft
Meer info Microsoft Exchange

Meer info Business Productivity-platform

"e-office heeft uitgebreide kennis van en ervaring met beide technologieën. Zij voeren vaker migraties als deze uit, maar de belangrijkste reden dat NIBC voor e-office kiest, is hun projectaanpak. De grote aandacht voor de eindgebruiker in de verschillende fases van het project is uniek", aldus David van ’t Hoog, Manager Infrastructure van NIBC. "Wij zien dat de aandacht voor de mens in alle fases van het traject, de acceptatie binnen de gehele organisatie verhoogt waardoor een soepele overgang naar een nieuwe werkomgeving ontstaat."

De migratie van IBM Lotus Notes naar Microsoft Exchange wordt bedrijfsbreed doorgevoerd. Het traject bestaat uit twee fases. In de eerste fase vindt een uitgebreid vooronderzoek naar de eisen plaats en wordt een analyse gemaakt van de huidige situatie. Daarna volgt de technische inrichting en uitrol. De inzet van workshops en persoonlijke trainingen maakt de overgang naar de nieuwe werkomgeving voor het personeel zo eenvoudig mogelijk.

Zakenbank NIBC biedt geïntegreerde oplossingen aan middelgrote bedrijven in de Benelux en Duitsland op het gebied van financiële advisering, financieringen en co-investeringen. Daarnaast is het een belangrijke speler op het gebied van asset financiering in sectoren als financiële dienstverlening, olie & gas industrie, infrastructuur en onroerend goed. NIBC Bank heeft kantoren in Den Haag, Brussel, Frankfurt, Londen en Singapore. Daarnaast richt NIBC Bank zich op de consumentenmarkt met de spaarbank, NIBC Direct.