NACHON versterkt management met algemeen directeur Ernst Jilderda

woensdag 22 april 2009

Nederlands softwarebedrijf ziet verdere groei in transportmarkt

Zeewolde, 22 april 2009 NACHON, Nederlands leverancier van software voor het optimaliseren van transport en logistieke processen, heeft het management versterkt met de komst van Ernst Jilderda als nieuwe algemeen directeur.

Ernst Jilderda was eerder werkzaam in diverse managementfuncties bij Baan Software. Vervolgens was hij actief als CEO van Augeo Software, en als investeerder via investeringsmaatschappij Stirr IT Up. In die laatste hoedanigheid kwam hij in contact met NACHON, hetgeen resulteerde in een deelname in het management.

Mattanja in 't Veld, oprichter en eigenaar van NACHON: "NACHON bestaat inmiddels bijna twintig jaar en heeft zich in die tijd ruimschoots bewezen als leverancier van oplossingen voor de transportmarkt. Juist in deze moeilijke economische tijden is het voor transporteurs van belang de krappe marges zeker te stellen en processen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Onze oplossingen helpen daarbij. Om de groeimogelijkheden die we nu voor NACHON zien te benutten, vond ik het nodig om iemand aan boord te halen die ervaring heeft in dergelijke groeitrajecten en de commerciële uitbouw van een bedrijf. Door Ernst Jilderda tot algemeen directeur te benoemen, kan ik me weer meer concentreren op business development en klanten."

Ernst Jilderda: "NACHON TMS is één van de meest gebruikte transportmanagementoplossingen in Nederland. Het product wordt enorm goed gewaardeerd door onze klanten, en we verwachten met de nieuwe versie onze klantenkring verder te kunnen uitbreiden. NACHON kent een groot potentieel, zowel qua product als wat de markt betreft, en met de grote hoeveelheid kennis en ervaring binnen het bedrijf is nu de uitdaging om de volgende stap te maken."

Hotlinks

Linkedin profiel Ernst Jilderda

Klik hier voor afbeeldingen van Ernst Jilderda in hoge resolutie

Klik hier voor meer afbeeldingen in hoge resolutie