TradeDoubler geeft 45.000 klanten Lipperhey website-analyse

donderdag 23 april 2009

Zoekmachineoptimalisatie belangrijk voor online-marketeer

Amsterdam, 23 april 2009 - TradeDoubler is in Europa een specialist op het gebied van online marketing. Om dit te onderstrepen gaat TradeDoubler een samenwerking aan met Lipperhey. TradeDoubler geeft haar ruim 45.000 Nederlandse affiliates binnen het affiliate-netwerk een gratis online website-analyse cadeau, inclusief de uitgebreide en objectieve rapportage van Lipperhey. In deze rapportage staan de belangrijkste site-specifieke aandachtspunten om de vindbaarheid, populariteit en kwaliteit te verbeteren.

Onafhankelijke websitebeoordeling

Lipperhey is een online dienst waarmee elk bedrijf snel en tegen uiterst scherpe tarieven zijn website kan analyseren en beoordelen op kwaliteit, vindbaarheid en populariteit. Op basis van speciaal ontwikkelde software licht Lipperhey online en in real-time een site door op meer dan 180 punten en beoordeelt deze op ruim 35 onderwerpen. Met het onafhankelijke adviesrapport is het voor iedereen mogelijk gericht de vindbaarheid, populariteit en kwaliteit van een website te verbeteren. Om de onafhankelijkheid bij het objectief beoordelen van een website te waarborgen verzorgt Lipperhey geen implementatie van de adviezen uit het rapport.

Naast de analyse en rapportage is met Lipperhey de bedrijfswebsite met drie concurrerende websites te vergelijken. In één oogopslag wordt zo zichtbaar op welke punten de concurrentie het beter of slechter doet. Ook is via Lipperhey maandelijks de voortgang in populariteit, kwaliteit en vindbaarheid te volgen.

Remko Nugteren, Managing Director van TradeDoubler: "Het behalen van meer rendement uit websites en zoekmachineoptimalisatie speelt een belangrijke rol voor al onze gebruikers. Na het zien van de Lipperhey analysetool en de bijbehorende rapportage zijn wij er van overtuigd dat elke website-eigenaar baat heeft bij deze onafhankelijke analyse. Met alleen al de vijf verbeterpunten die Lipperhey voor elke geanalyseerde website geeft, is elk bedrijf in staat snel progressie te boeken."

Marc Noët van Lipperhey: "Wij zien dat heel veel bedrijven onze online dienst al gebruiken vanwege de scherpe prijs van 50 euro. Met deze cadeau-actie van TradeDoubler zullen nog meer bedrijven kennismaken met de online analyse en onze onafhankelijke rapporten op waarde kunnen schatten."