Promundo stelt Bart van Leeuwen aan als adviseur/interim manager

dinsdag 24 maart 2009

Zeist, 24 maart 2009 - Promundo breidt de business unit Facility Management uit met adviseur/interim manager Bart van Leeuwen. Van Leeuwen werkt momenteel als interim business development adviseur voor het stoomschip De ss Rotterdam, waar hij de directie adviseert over alle deelexploitaties op en rondom het stoomschip.

Na zijn studie Bedrijfskunde is Van Leeuwen zes jaar verbonden geweest aan de gemeente Den Haag, ondermeer als P&O Adviseur, Hoofd Beheer en Ondersteuning, Hoofd Commerciële zaken en Hoofd Huisvesting. Rode draad bij deze opdrachten was een complex verandertraject dat moest worden afgerond in een bepaald tijdsbestek. Gelijktijdig heeft Van Leeuwen zijn post-doctorale studie SVO (Sturen van Veranderingen in Organisaties) bij het SIOO in Utrecht afgerond.

Hotlinks:
LinkedInprofiel Bart van Leeuwen
Hoge resolutiefoto Bart van Leeuwen

Bart van Leeuwen: "Op het gebied van verandermanagement heb ik zowel in de rol van adviseur als leidinggevende ervaring opgedaan met het ombouwen en ontwikkelen van businesslines, organisatie-inrichting, proces-analyse en het neerzetten van financiële- en commerciële structuren. Een aantal jaar is efficiency alleen financieel van belang geweest, maar wat je nu ziet is dat het ook vanuit milieuoverwegingen steeds belangrijker is om als organisatie niet-verspillend te zijn.”