Nieuwe versie van Oracle software voor bestrijding van witwassen

maandag 23 maart 2009

De Meern,23 maart 2009 - Oracle introduceert een nieuwe versie van Oracle Mantas Behavior Detection Platform. De oplossing ondersteunt financiële instellingen bij het bestrijden van financiële criminaliteit en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Hotlinks
Oracle Mantas Behavior Detection Platform
Waters Ranking 2008: Oracle Mantas Ranked ‘Best AML Solution’
Oracle Analytics for Financial Services
Oracle in Financial Services
Volledige Engelstalige persbericht

De nieuwe versie van Oracle Mantas biedt geavanceerde functionaliteit voor detectie en preventie, en een omgeving die voorziet in rapportages waarmee voldaan wordt aan wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de onderzoeksmogelijkheden verbeterd, zowel bedrijfsbreed als op het niveau van enkelvoudige financiële criminaliteit. Door het gebruik van
Oracle Adaptive Access Manager helpt Oracle Mantas organisaties bij het correleren van gebeurtenissen en identificeren van patronen. De oplossing bevat interactieve dashboards, drill-down opties en ad-hoc query mogelijkheden, gebaseerd op Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus.

Oracle Mantas
Oracle Mantas wordt op dit moment in 67 landen wereldwijd gebruikt.
Het bestaat uit verschillende modules; Anti-Money Laundering, Fraud, Know Your Customer, Broker Compliance en Trading Compliance.