Acronis introduceert onderhouds- en supportservice en customer loyalty-programma

donderdag 19 maart 2009

Extra info     

 Hotlinks
- Acronis support aanbiedingen
- Website Acronis
-
RSS-feed Acronis
-
Twitter Acronis
       

Foto’s

Acronis True Image Echo

Download hier direct de hoge resolutie foto



Laurent Dedenis
Download hier direct de hoge resolutie foto

Klik hier om hoge resolutie foto’s op te vragen

Voor meer informatie, fotomateriaal en testverzoeken:
Acronis
Louise Tullin
Tel: +44 203 176 0354
E-mail: Louise.tullin(at)acronis.com

Whizpr
Kees Verheij
Tel: 0317 410 483
E-mail: acronis(at)whizpr.nl   

Over Acronis
Acronis is een wereldwijde leverancier van software voor opslagbeheer waarmee ondernemingen en individuen hun digitale hulpmiddelen kunnen verplaatsen, beheren en onderhouden. Acronis verkoopt innovatieve oplossingen voor herstel na een catastrofe, serverconsolidatie en migratie van virtualisatie, waardoor gebruikers de bedrijfscontinuïteit behouden en downtime in IT-omgevingen wordt gereduceerd. Softwareproducten van Acronis worden verkocht in meer dan 180 landen en zijn beschikbaar in 13 talen.

Acronis, Acronis True Image, Acronis Universal Restore en Acronis Snap Deploy zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Acronis, Inc. in de VS en andere landen. De overige bedrijfsnamen of producten die in dit bericht genoemd worden, zijn (mogelijk) (geregistreerde) handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.
      
 Back-up en recovery leverancier verbetert business value voor kanaal en zakelijke klanten

Amsterdam, 18 maart 2009 – Acronis, leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies, introduceert een nieuwe onderhouds- en supportservice om zo de klanttevredenheid verder te vergroten. Daarnaast start het Acronis Licence Programme (ALP), een op punten gebaseerd loyaliteitssysteem, waarmee klanten voor korting kunnen sparen. Op die manier worden softwarekosten verlaagd en is het rendement van hun back-up en disaster recovery-investering nog groter.

De nieuwe onderhouds-  en supportservice is per direct beschikbaar en bestaat uit twee niveaus, Acronis Advantage Standard (AAS) en Acronis Advantage Premier (AAP). Dankzij de service kan iedere partner en klant profiteren van ondersteuning op maat. Dit betekent onder andere verschil in communicatiemethoden en het tijdsbestek waarbinnen wordt gereageerd.

Klantloyaliteit
Acronis introduceert daarnaast het Acronis Licence Programme (ALP), een initiatief om customer loyalty te vergroten. Dit discount-programma beloont die klanten die investeren in licentie-, support- en onderhoudscontracten zonder contractuele verplichting. Voor elk product met een licentie dat wordt gekocht, krijgt de klant ALP-punten. Het totaal aantal behaalde punten bepaalt de hoogte van de korting. Het programma helpt klanten bij het doen van kosteneffectieve aankopen. Daarnaast wordt de waarde van hun software-investeringen beschermd.

De service en het ALP volgen op de recente lancering van Acronis' EMEA Partner Portal dat het kanaal van technische ondersteuning en sales- en marketingmateriaal voorziet.

"Acronis is een snelgroeiende onderneming. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en afgelopen jaar is Acronis wereldwijd gegroeid met 20 procent", vertelt Laurent Dedenis, Vice President van Acronis EMEA. "We zijn toegewijd aan de onderbouwing van ons productassortiment met de beste mensen op elk niveau van onze organisatie, van sales en marketing, tot onderhoud en support, zodat onze klanten tijdens alle stappen van de sales-cyclus goede ervaringen hebben. Onze producten zijn altijd al uitstekend geweest. We investeren nu nog meer in andere elementen van onze organisatie zodat we een onderneming worden met aantrekkelijke oplossingen voor alle soorten bedrijven."

De supportaanbiedingen zijn nu beschikbaar op
http://www.acronis.com/support/advantage.html

Details over supportniveaus:
Acronis Self-Service Support
Support wizard, FAQ en uitgebreide kennisbank helpen bij het vinden van informatie en online probleemoplossingartikelen per product of topic.

Acronis Advantage Standard
AAS biedt van maandag tot en met vrijdag, via chat, telefoon en e-mail contact met een supportmedewerker van Acronis.

Acronis Advantage Premier
AAP biedt 24 uur per dag ondersteuning, zeven dagen per week, via chat, telefoon en e-mail. Acronis Advantage Premier klanten ontvangen priority support. In geval van een bedrijfskritische systeemfout, krijgen klanten binnen een uur een reactie van een supportmedewerker.