Laptops niet langer saai dankzij Designcontest van BoostID en SURFSPOT.NL

maandag 23 februari 2009

 

Extra info


Hotlinks
- Winnaars Designcontest
- Winnende ontwerp Designcontest
-
BoostID.com


Foto’s

Prijsuitreiking aan Mark van Dongen

Kus

Toetsenbord

Insomnia

Creative Area

Fashion Victims

Hoge resolutie foto’s downloaden
Klik hier om hoge resolutie foto’s op te vragen


Voor meer informatie:
SURFSPOT
Jan Bakker
Tel: 030 298 30 00
E-mail: jan.bakker(at)surfdiensten.nl

Whizpr
Winnie Silvertand
Tel: 0317 410 483
E-mail: surfspot(at)whizpr.nl


Houten, 23 februari 2009 – De winnaars van de SURFSPOT.NL Designcontest, waarbij een laptop een nieuw uiterlijk moest worden gegeven, zijn bekendgemaakt. De ingezonden ontwerpen tonen aan dat het traditionele, relatief saaie uiterlijk van laptops voorgoed verleden tijd kan zijn. De Designcontest, die werd georganiseerd door BoostID en SURFSPOT.NL, ontving meer dan 200 ontwerpen en telde bijna 1000 stemmers. De winnende laptopskins zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in de webwinkel van BoostID.

Vrijwel alle ingestuurde ontwerpen waren van hoge kwaliteit en zeer aan elkaar gewaagd. De jury stelde uiteindelijk een top 10 samen waar het publiek op kon stemmen. Woensdag 18 februari werd het beste ontwerp bekendgemaakt. ‘De Kus’ van designer en net afgestudeerde Mark van Dongen was met 208 stemmen de mooiste, beste en origineelste van alle ingezonden laptopskin-ontwerpen. Hij nam de nieuwste Macbook van Apple in ontvangst.

Top vijf
Jesper de Bruijn werd tweede met zijn ‘Toetsenbord’, met slechts 9 stemmen verschil met de nummer een. De derde prijs, met 122 stemmen, ging naar Danny Arntz werkzaam bij een webdesignbureau met zijn ‘Insomnia’ laptopskin. Jort Nijenhuis was met zijn ‘Creative Area’ ook blij met zijn 4e prijs en de vijfde prijs ging naar de enige dame in het gezelschap, de vmbo-scholiere Marije Konings, de ontwerpster van de ‘Fashion Victims’ laptopskin. De winnaars 3, 4 en 5 kregen allemaal een abonnement op Bright magazine.

Studenten, leerlingen en medewerkers in het hoger- of basisonderwijs kunnen met korting via de partnershop van BoostID in SURFSPOT.NL de laptopskins aanschaffen.


--------------------------


Over SURFSPOT.NL
SURFSPOT.NL is dé ICT-webwinkel waar studenten en medewerkers van universiteiten en hogescholen, medewerkers van basisscholen en (ouders van) basisschoolleerlingen officiële software en andere ICT-producten tegen zeer lage prijzen kunnen aanschaffen.

Over SURFdiensten
SURFdiensten is sinds 1991 dé licentieorganisatie voor hoger onderwijs en onderzoek. SURFdiensten sluit namens hen overeenkomsten af met leveranciers van software, content, ICT-diensten en hardware. Daarnaast faciliteert SURFdiensten beheer en verzorgt het de verkoop & distributie aan de instellingen. Door haar unieke werkwijze wordt het hoger onderwijs en onderzoek snel, eenvoudig en voordelig bediend.