EDS, an HP company, als eerste gecertificeerd voor Run SAP-methode

woensdag 18 februari 2009


Hotlinks
PAC blog: Feeding the SAP Ecosystem
EDS portfolio van diensten voor SAP-oplossingen
Engelstalige persbericht


Capelle a.d. IJssel, 18 februari 2009 - EDS, an HP company, is als eerste organisatie gecertificeerd door SAP AG voor het implementeren en beheren van oplossingen gebruikmakend van de Run SAP-methode. Door deze certificatie kan EDS zijn klanten helpen bij het gebruiken van SAP best practices en tools. Hierdoor  wordt de efficiĆ«ntie verbeterd, neemt de downtime af en worden uiteindelijk de kosten verlaagd. Door het toepassen van end-to-end standaarden voor het beheer van SAP-applicaties, worden operationele risico's beperkt.

IT-managers worden steeds vaker geconfronteerd met de uitdagingen van het waarborgen van de beschikbaarheid van gedistribueerde zakelijke processen, en moeten snel reageren op problemen en veranderingen. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de inrichting van een efficiƫnt netwerk van deskundigen om aan steeds complexere technische oplossingen te werken.

De Run SAP-methode is een ASAP-methode voor bewerkingen. Een gefaseerde implementatiemethode die de beste procedures, inhoud, diensten, opleidingen en instrumenten biedt voor end-to-end oplossingen. De methode beschrijft hoe ondersteuning bedrijfswaarde toevoegt aan het ontwerp van de hele levenscyclus, set-up, uitvoering en optimalisatie. Daarbij ligt de focus op applicatiemanagement, uitvoering van bedrijfsprocessen en beheer van SAP-oplossingen.

SAP is een EDS- partner sinds 1990 en is tevens lid van de EDS Agility Alliance. Beide organisaties werken samen aan zakelijke softwareoplossingen om zo de time to market en total cost of ownership te verlagen. EDS ondersteunt meer dan 1,7 miljoen SAP-gebruikers en is daarmee een van de grootste dienstverleners in SAP diensten. Daarnaast is de organisatie wereldwijd gecertificeerd SAP hosting partner en een SAP Services partner. EDS biedt een uitgebreid end-to-end portfolio van implementatie-, upgrade-, applicatiemangement en hosting-diensten van SAP-software. Meer informatie over het EDS portfolio van diensten voor SAP-oplossingen is beschikbaar op www.eds.com/services/sapservices.