Informatieprofessional John Gerse versterkt Promundo

donderdag 19 februari 2009

 

Extra info


Hotlinks
-
Promundo Information Management
- Website Promundo
-
John Gerse op LinkedIn
- Solliciteren bij Promundo


Foto’s
John Gerse_klein
John Gerse

Klik hier om hoge resolutie foto’s op te vragen

 


Voor meer informatie:
Promundo
Taco Sijbrandij
Tel: +31 (0)6-20602966
E-mail: t.sijbrandij(at)promundo.nl

Whizpr
Tessa Weber
Tel: +31 (0)317-410483
E-mail: promundo(at)whizpr.nl


Over Promundo
Promundo -professionals in Advies en Management- levert sinds 2005 advies-, interim- en projectmanagement. Het bedrijf bestaat uit experts werkzaam in vier businesslines: Bedrijfsvoering, Facility Management, Safety & Security en Inkoop & Logistiek. Promundo adviseert profit en non-profit organisaties in het vertalen van strategische uitgangspunten naar tactische en operationele bedrijfsvoering en verzorgt de daarbij behorende implementatie. Klanten van Promundo zijn o.a. Rabobank, ING, Samsung, De Staatsloterij, ROC Nijmegen, ROC van Amsterdam, Hogeschool InHolland, UMC Utrecht, Stichting Zorgcentra de Betuwe, Universiteit Utrecht, Schiphol, Port of Rotterdam, gemeenten Arnhem, Eindhoven en Amsterdam, Ministerie van BUZA, EZ, LNV, OCW.

Senior manager/adviseur informatiemanagement brengt 25 jaar ervaring mee

Zeist, 19 februari 2009 - Promundo, professionals in advies en management, breidt de business line bedrijfsvoering uit met John Gerse. Deze informatieprofessional is de afgelopen vijf jaar actief geweest in diverse managementfuncties bij Koenen Baak en Partners. Daarvoor was hij vijf jaar senior consultant bij DisConsult. Het grootste deel van zijn omvangrijke werkervaring deed hij op bij het Ministerie van Financiƫn, waar hij bijna vijftien jaar werkzaam was in diverse functies op het gebied van documentmanagement.

Gerse werkte als adviseur voor profit en non-profit organisaties, zoals bijvoorbeeld BAM, Eneco Energie, Zilveren Kruis Achmea, Rijkswaterstaat, de Belastingdienst, enkele gemeenten en de Ministeries van Binnenlandse Zaken, Defensie, Justitie en OCW.

"Sinds 1984 maakt informatiemanagement onderdeel uit van mijn dagelijks werk," aldus John Gerse. "In die periode is veel veranderd. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van automatisering en digitalisering, wet- en regelgeving en instructies. Maar ook op het gebied van personeel, opleidingen, functie-invulling, organisatorische inbedding van document managementorganisaties, systemen, werkmethoden, technieken en communicatie. Er is inmiddels zoveel veranderd sinds 1984. Het is een vakgebied dat continue in beweging is. Een geweldig interessante omgeving om actief in te zijn."

Taco Sijbrandij, medeoprichter en directeur van Promundo: "Wij werken steeds vaker met meerdere specialisten samen in complexe verandertrajecten van onze klanten en John is een grote aanwinst voor ons. De kennis die hij meebrengt is niet alleen voor onze klanten van grote waarde, maar ook het team heeft aan hem een collega met veel ervaring. We kunnen nog het nodige van hem leren."