Whizpr behartigt PR-belangen WatchGuard

woensdag 18 februari 2009

 

Extra informatie


Hotlinks
-
Website WatchGuard

- Unified Threat Management
- LinkedIn profiel Marco Weebers
- WatchGuard Blog
- WatchGuard Podcasts


Voor meer informatie:

WatchGuard
Maria Pinto

Tel. 070 711 2087
E-mail: Maria.Pinto(at)watchguard.com

Whizpr
Maartje Dekens
Tel. 0317 410 483
E-mail: watchguard(at)whizpr.nl

 

Over Whizpr
Benelux PR-adviesbureau Whizpr is gespecialiseerd in IT, lifestyle en media. Het bedrijf is actief voor ruim 50 dienstverleners en producenten in marktsegmenten als computer hardware, bedrijfssoftware, onsumentenelektronica, security, internet services, e-business, systeemintegratie, nieuwe media, outsourcing, gaming, telecommunicatie, storage, datakwaliteit en netwerken. www.whizpr.nl



Whizpr behartigt PR-belangen WatchGuard

Wageningen, 18 februari 2008 - WatchGuard, leverancier van VPN- en firewall -oplossingen, heeft zijn PR-activiteiten ondergebracht bij Whizpr.

WatchGuard is gespecialiseerd in netwerkbeveiligingsoplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven via Unified Threat Management (UTM). De bekende rode box, de  Firebox X UTM-oplossing beschikt naast traditionele firewall- en VPN-oplossingen over mogelijkheden voor spamblokkering, gateway-antivirus, spywareblokkering en URL-filtering. De combinatie van deze mogelijkheden zorgt ervoor dat een WatchGuard Firebox volstaat voor een effectieve beveiliging. Gebruikers volstaan met het naar keuze uitbreiden van het aantal security services, in plaats van het aanschaffen van verschillende losse producten.

Marco Weeber, Regional Sales Manager Benelux: "In Nederland zijn we sinds 1999 actief. We signaleren in de markt een groeiende behoefte naar veiligheid, zoals veiligheid van systemen, netwerken en data. We maken op dit moment dan ook een grote groei door. Een sterkere focus op public relations is dan ook een logische stap om onze naamsbekendheid te vergroten."