Promundo breidt uit met Ella Jansen en Wilma van den Brink-Messink

vrijdag 12 december 2008

Zeist, 12 december 2008 - Promundo, professionals in Advies en Management, breidt zijn team uit met twee nieuwe medewerkers. Junior adviseur Ella Jansen versterkt de businessline Bedrijfsvoering en de businessline Inkoop & Logistiek breidt uit met adviseur Wilma Van den Brink - Messink.

 

Ella Jansen

Ella Jansen maakt de overstap van Detasource, waar zij drie jaar als HR-coördinator verantwoordelijk was voor het strategisch, tactisch en operationeel HRM beleid. Eerder deed zij ervaring op als HR-adviseur bij de Kamer van Koophandel en HR-coördinator bij de Flex Business Academy.

 

"Bij Promundo werken initiatiefrijke en ondernemende mensen," aldus Ella Jansen. "De professionaliteit van Promundo en mijn nieuwe collega’s is reden geweest om te kiezen voor deze inspirerende omgeving. De uitdagende opdrachten, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling hebben eveneens een belangrijke rol gespeeld bij mijn keuze."

 

Wilma van den Brink-Messink

Wilma van den Brink-Messink heeft twee en half jaar jaar gewerkt voor Arcadis Aqumen Facility Management waar zij contractmanagement heeft opgezet en geïmplementeerd en als projectleider en inkoper werkzaam was voor ondermeer het account Arcadis en staff Arcadis Aqumen. Eerder heeft Wilma acht jaar ervaring opgedaan als adviseur op het gebied van Facility Management.

 

Goed inkopen is voor Wilma van den Brink-Messink niet alleen een goede prijs: “Het streven is naar een contract dat in de uitvoering succesvol zal zijn, waarbij van belang zijn: vertrouwen tussen de partijen, goede afspraken over kwaliteit en controle ervan. Ik geloof in samenwerken en dat de kracht van mensen het best tot uiting komt, wanneer ze kunnen doen waar ze goed in zijn. De keus voor Promundo komt daaruit voort: de organisatie heeft niet alleen aandacht voor modellen en processen, zij kijkt juist ook naar de mens.”

 

Taco Sijbrandij over de uitbreiding van zijn team: “We zijn in de afgelopen drie jaar heel hard gegroeid en zitten nu in een consolidatieperiode. De kredietcrisis heeft effect op onze opdrachtgevers en onze opdrachten veranderen daardoor. Vooral op het gebied van inkoop konden we uitbreiding van ons team heel goed gebruiken en ook bij de businessline Bedrijfsvoering is de uitbreiding meer dan welkom. We zijn dan ook blij met Ella en Wilma en verheugen ons op hun input.”