Rijschool Network breidt dienstverlening verder uit

woensdag 10 december 2008

Nieuwe interface vereenvoudigt het uitnodigen van leerlingen voor sociale zoekmachine

 

Hotlinks:

- Introductiefilmpje rijscholen.hyves.nl

- Introductiefilmpje voor rijschoolhouders

- Filmpje API

 

Utrecht, 10 december 2008 – Rijschool Network, de enige online dienst die rijschoolzoekenden vertelt waar zijn of haar vrienden rijles hebben gehad, heeft een Application Programming Interface (API) ontwikkeld. Daarmee kunnen rijschoolhouders hun volledige leerlingenbestand in een keer uitnodigen hun rijschool aan te bevelen via Hyves.

                                                                                                                                                                            

Rory Ligthart, oprichter van Rijschool Network: “De overgrote meerderheid van de rijschoolhouders is overgestapt op administratiesoftware vanwege het groeiende aantal leerlingen. Omdat het voor de meerderheid van de rijscholen onbegonnen werk is alle leerlingen handmatig uit te nodigen voor onze dienst hebben we een API ontwikkeld. Hiermee kunnen de software-ontwikkelaars van rijschoolhouders direct communiceren met onze database, waardoor zij via hun eigen systeem rechtstreeks leerlingen kunnen uitnodigen voor rijscholen.hyves.nl. Rijschoolhouders die gebruik maken van ISV Software en  Dation kunnen al gebruik maken van deze API. Rijschoolhouders die beschikken over andere software kunnen Rijschool Network in de betreffende software laten integreren. Deze uitbreiding van onze dienstverlening past bij onze ambitie verder te groeien.”

 

Rijschool Network biedt rijschoolleerlingen sinds begin dit jaar de mogelijkheid hun rijschool online aan te bevelen. Via de sociale zoekmachine Hyves kunnen leerlingen hun vrienden voorzien van betrouwbare informatie. De ervaringen en meningen zijn namelijk afkomstig uit de eigen vriendenkring. Rijschool Network is één van de eerste organisaties die op deze wijze gebruik maakt van Social Network Marketing. Inmiddels maken ruim 100 rijscholen gebruik van de dienst. Om de dienst onder een breder publiek onder de aandacht te brengen, staat deze week een advertorial van Rijschool Network op de homepage van Hyves.