Business Objects breidt Crystal rapportagesuite uit

woensdag 3 mei 2006

Nieuwe modules geven live toegang tot gegevens Microsoft Office-applicaties

 

Bilthoven, 3 mei 2006 - Business Objects, leverancier van Business Intelligence-oplossingen (BI), heeft zijn rapportage-productlijn uitgebreid met twee nieuwe modules. Crystal Vision en Crystal Vision Enterprise zijn ontwikkeld voor individuele gebruikers en kleine en middelgrote organisaties. De oplossingen zijn het resultaat van de integratie tussen Crystal Reports en Crystal Xcelsius. Organisaties kunnen nu statische gegevens en rapportages omzetten in interactieve dashboards die inzicht geven in de bedrijfsprestaties.

 

Crystal Vision en Crystal Vision Enterprise geven gebruikers toegang tot bedrijfsbrede informatie opgeslagen in databases en applicaties. Daarnaast is deze informatie om te zetten in rapportages en dashboards die eenvoudig gedistribueerd kunnen worden naar eindgebruikers. Crystal Live Office, onderdeel van de Crystal Vision-producten, ontsluit live de data opgeslagen in Microsoft Office-applicaties.

 

Crystal Vision

Crystal Vision is de geïntegreerde rapportage- en dashboard-oplossing voor individuele gebruikers. De software is beschikbaar voor desktops. Crystal Vision bevat Crystal Reports XI, Crystal Xcelsius 4.5 en Crystal Live Office.

 

Crystal Vision Server

Crystal Vision Server is een webgebaseerde oplossing die kleine en middelgrote organisaties een betaalbare oplossing biedt voor de ontwikkeling en het veilige beheer van geavanceerde bedrijfsrapportages en dashboards. Daarnaast is het mogelijk deze live te gebruiken in Microsoft Office en via het web. Crystal Vision Enterprise bevat Crystal Reports Server XI, Crystal Xcelsius 4.5 en Crystal Live Office.

 

Meer informatie over de Crystal Vision-producten kunt u vinden op www.businessobjects.com/products/crystalvision.

 

Beschikbaarheid en prijzen

Crystal Vision Server en Crystal Vision zijn eind deze maand beschikbaar via Business Objects en zijn partners. Meer informatie, inclusief prijzen, vindt u op www.businessobjects.com.