Dataman International staat op de AVManifestatie

woensdag 3 mei 2006

Utrecht, 3 mei 2006  – Dataman International, specialist in ICT-infrastructuren, staat op 10 en 11 mei met zijn partners Sun Microsystems, Juniper en Foundry op de AVManifestatie (Audio&Video) in Hilversum. Tijdens deze beurs, die zich richt op actuele ontwikkelingen binnen de mediabranche, presenteert Dataman ICT-technologieën voor server- en storageconsolidatie, (streaming) netwerken en beveiliging.
 
Met de komst van voice, video en data over het internet, groeit de vraag naar technologie partners die content distributie voor dit medium mogelijk maken. Dataman toont op de beurs een opstelling met VMware ESX op Sun Microsystems-systemen, gebaseerd op AMD64-technologie, waarmee bijvoorbeeld een non-stop streaming platform kan worden gecreëerd.
 
Live streaming Q-music
Dataman heeft de netwerkinfrastructuur bij managed service provider ProServe geleverd, dat live streaming muziek van Q-music ontsluit via het internet.
 
AVManifestatie
AVManifestatie vindt plaats in studio 22 van het Media Park in Hilversum en is geopend van 10.30 tot 18.30 uur. 90 bedrijven tonen ook dit jaar de nieuwste technologieën op AV-gebied. Bezoek Dataman op stand 6 en 7.
Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.avmanifestatie.nl