Chinees telecombedrijf verstuurt miljoenen klanten persoonlijke facturen met StreamServe

maandag 1 mei 2006

Capelle a/d IJssel, 1 mei 2006 – StreamServe, specialist op het gebied van Enterprise Document Presentment (EDP), maakt bekend dat Guangzhou Telecom, de grootste en snelst groeiende dochteronderneming van China Telecom, gekozen heeft voor zijn EDP-software. Het telecombedrijf zet de software in om op eenvoudige wijze gepersonaliseerde facturen te sturen naar zijn 10 miljoen klanten.

Voordat Guangzhou de StreamServe-software inzette, werd alle informatie eerst omgezet naar printformaat wat resulteerde in enorme hoeveelheden gegevens die niet-versleuteld en dus onveilig werden verwerkt. Bovendien was dit een kostbaar proces.

StreamServe stroomlijnt de opmaak en distributie van de miljoenen facturen, waarbij de gegevens tegelijkertijd op een veilige manier worden verwerkt. Bijkomend voordeel is dat de klantenservice direct toegang heeft tot een elektronisch archief waarin de factuur van de klant makkelijk is terug te vinden. Zo wordt in het geval van vragen over facturen de klant direct geholpen waardoor de klanttevredenheid toeneemt. Daarnaast zorgt de software voor een verlaging van de operationele kosten.