Panda Security benoemt Christophe Defrance tot sales manager Benelux

dinsdag 22 september 2009

Gorinchem, 22 september 2009 - Panda Security, leverancier van beveiligingsoplossingen in de cloud, stelt Christophe Defrance (35) aan als sales manager Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in deze regio en zal de sales en accountmanagers voor de retail- en bedrijfssector aansturen.

Christophe begon zijn loopbaan als accountmanager bij REDCORP. Daarna werkte hij 11 jaar bij Dell, waar hij startte als accountmanager, vervolgens sales manager Mid-market werd en tenslotte channel director België. In deze laatste functie zette hij een lokaal partnerprogramma op en stelde hij een channel en development account team samen. In 2008 stapte hij, als regional manager BeLux, over naar INFORMATICA, waar hij de Belgische afdeling opstartte. 

"Als een ambitieuze speler in een competitieve markt, biedt Panda Security mooie uitdagingen. Ik geloof in het groeipotentieel van het bedrijf en wend mijn expertise graag aan om verdere groei in de Benelux te ondersteunen," aldus Christophe Defrance. "Daarnaast is Panda Security een jong, dynamisch bedrijf dat ondernemerschap stimuleert. Voor mij de ideale werkomgeving."