Telindus, ISIT en Knowlegde4you verhuizen naar één gezamenlijk nieuw pand

donderdag 17 september 2009

Utrecht, 17 september 2009 - ICT-dienstverlener Telindus verhuist samen met dochterondernemingen ISIT - the Storage Company - en Knowledge4you naar een nieuw pand aan de Krommewetering in Utrecht. Vanaf 21 september 2009 bundelen de partijen hun krachten onder één dak.

Hotlinks
Website Telindus
Website ISIT
Hi-res afbeelding nieuwe locatie

Met het samengaan van de drie organisaties ontstond de noodzaak voor een groter pand. De nieuwe bedrijfslocatie van Telindus-ISIT is uitgerust met een innovatieve demoruimte, voorzien van onder meer een Next Generation Datacenter en de nieuwste Telepresence-oplossingen. Omdat ook het trainingsaanbod van Knowlegde4you is opgenomen in het totale networking- en storageportfolio, zijn in het pand meerdere goed uitgeruste trainingslokalen ingericht.

Nieuwe huisstijl
Met het nieuwe pand introduceert Telindus tevens een nieuwe huisstijl. Voortaan hanteren Telindus, ISIT en Knowledge4you hetzelfde logo in hun communicatie. Tevens zal Knowledge4you opgaan in Telindus-ISIT en worden de trainingen vanuit de afdeling Telindus-ISIT Education Services verzorgd. Het nieuwe logo symboliseert hierbij de kracht van de gezamenlijke organisaties.

Frank Grift, Managing Director: "Na het samengaan van Telindus, ISIT en Knowledge4you in april 2007, hebben we vanuit verschillende locaties onze werkzaamheden voortgezet. Door samen te gaan in één pand vergroten we de synergie en bieden we als 'The Network & Storage Company' onze klanten een nog completer portfolio van producten en diensten. Het nieuwe pand sluit helemaal aan bij het Telindus-ISIT van nu en biedt ons alle ruimte om in de komende periode verder door te groeien."

De volledige nieuwe adresgegevens zijn:
Telindus-ISIT
Postbus 9559, 3506 GN  Utrecht
Krommewetering 7, 3543 AP  Utrecht
T: +31 30 247 77 11
F: +31 30 247 77 37
E: info@telindus-isit.nl
W: www.telindus.nl, www.isit.nl