ion-ip breidt sales- en engineerteam uit

dinsdag 11 augustus 2009

Veenendaal, 11 augustus 2009 - Optimizing Application Delivery-specialist ion-ip heeft zowel zijn sales- als zijn engineerteam uitgebreid. Ronald Schaper en Ronald Hulshoff zijn aangetrokken als respectievelijk senior accountmanager en Inside Sales representative. Jaap van der Heide is aangesteld als engineer.

Schaper heeft gewerkt bij verschillende ICT bedrijven, waaronder Motiv, Stonesoft en Getronics. Hij heeft brede verkoopervaring, onder andere op het gebied van informatiebeveiliging, klantspecifieke webapplicatie-ontwikkeling met bijbehorende housing en hosting, SLA's en Managed Services. "ion-ip zorgt er met Optimizing Application Delivery voor dat businessapplicaties op een zo optimaal mogelijke wijze aan de eindgebruiker beschikbaar worden gesteld. Klanten kunnen hiermee kosten reduceren en concurrentievoordeel behalen. Dat is een boodschap die juist in deze tijd aanslaat", zegt Schaper over zijn overstap.

Ronald Hulshoff heeft zijn sporen in de sales verdiend bij value-added netwerkdistributeur Azlan, waar hij verantwoordelijk was voor de groei en ontwikkeling van het Cisco SMB-segment en de Cisco enterprisemarkt. Hulshof: "ion-ip is een betrouwbare en toekomstgerichte partner in een tijd waarin ICT steeds essentiƫler en complexer wordt. De professionele en informele werkwijze van ion-ip biedt een uitstekende basis om samen te groeien.

Jaap van der Heide komt het engineerteam versterken. Hij is afkomstig van Ordina BPO, waar hij als technical specialist verantwoordelijk was voor de netwerkinfrastructuur van klanten zoals Bank Nederlandse Gemeenten, Staal Bankiers en SNS Reaal. Daarvoor werkte hij als netwerk-engineer bij Netlink (nu Axians), presales engineer bij datelcom en als engineer bij KH services. "Bij ion-ip kan ik al mijn opgedane kennis goed toepassen en is er meer dan genoeg uitdaging om me op het technische vlak nog meer te ontwikkelen",
motiveert Van der Heide zijn overstap.