e-office: "thuiswerken helpt verdere uitbreiding Mexicaanse griep voorkomen"

maandag 3 augustus 2009

Het nieuwe werken waarborgt bedrijfscontinuïteit

Houten, 3 augustus 2009 - De huidige economische omstandigheden en de wereldwijde pandemie van het HNH1 virus, de Mexicaanse griep, vormen een serieuze bedreiging voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Medewerkers de mogelijkheid bieden thuis te werken, helpt volgens e-office de gevolgen van deze crisis opvangen en productiviteitsverlies door ziekte beperken. Preventief thuiswerken invoeren kan zelfs de verspreiding van het griepvirus helpen voorkomen.

"Mondiaal willen mensen anders werken. Ze willen zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze werken. Het economisch klimaat dwingt bedrijven bovendien tot een nog efficiëntere bedrijfsvoering. Het nieuwe werken maakt plaats- en tijdonafhankelijk werken mogelijk. Medewerkers staan hierdoor bijvoorbeeld niet meer in de file, maar gaan gelijk aan het werk, fijn voor hen én voor het bedrijf. En besmettelijke ziektes zoals de Mexicaanse griep krijgen ook nog veel minder kans waardoor de business gewoon kan doorgaan", aldus Roland Hameeteman, directeur van e-office.

Hotlinks
- Website e-office
- LinkedIn profiel Roland Hameeteman
- Highresfoto Roland Hameeteman
- Boek De Kracht van Mensen


Tijd- en plaatsonafhankelijk werken
De Mexicaanse griep pandemie en de economische crisis brengen de bedrijfscontinuïteit in gevaar doordat werk, e-mails en lopende projecten blijven liggen en er geen ruimte is voor extra investeringen. Door medewerkers de mogelijkheid te geven thuis te werken, wordt besmetting voorkomen en kan het werk tijd- en plaatsonafhankelijk doorgang vinden. e-office levert de complete online omgeving die thuiswerken faciliteert. De technologie onafhankelijke online thuiswerkomgeving is binnen een dag operationeel, zonder dat er hoeft te worden geïnvesteerd in hard- of software.

Abonnementen
Bedrijven die voor 12 uur 's middags de benodigde gegevens aanleveren aan e-office, kunnen de volgende werkdag gebruik maken van de gewenste functionaliteit. Hiertoe biedt e-office abonnementen aan vanaf € 4,95 per medewerker per maand. Tot de mogelijkheden behoren online vergaderen, zodat medewerkers kunnen deelnemen aan meetings en hun kennis beschikbaar is zonder hun aanwezigheid op kantoor; icoontjes geven aan of en zo ja via welk communicatiemiddel medewerkers beschikbaar zijn. Ook beschikken ze over een chatfunctie waarmee ze snel en veilig te bereiken zijn en kunnen hun scherm delen zodat meerdere medewerkers op verschillende locaties kunnen samenwerken en kostenefficiënt overleggen.

Is de griepgolf voorbij of trekt de economie weer aan, kan het abonnement gewoon weer worden opgezegd.