Packard Bell sluit distributieovereenkomst met Tech Data

dinsdag 28 juli 2009

Nijmegen, 28 juli 2009 - Packard Bell Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met Tech Data. De computerfabrikant breidt hiermee zijn distributiestructuur in Nederland uit en krijgt dankzij deze samenwerking een veel groter afzetkanaal. Tech Data wordt hiermee de derde distributeur voor Packard Bell in Nederland. Packard Bell werkt al geruime tijd samen met Ingram Micro en met Actebis werd eind vorig jaar een overeenkomst gesloten.

Hans Schinkel, General Manager van Packard Bell Nederland: “Packard Bell is sterk vertegenwoordigd in het retailkanaal. We hebben gekozen voor een derde distributeur omdat Tech Data in staat is een groter aandeel voor ons te realiseren bij de zakelijke reseller en de kleinere winkels. We zijn ervan overtuigd dat we samen met hen de desktop- en notebookmarkt in Nederland verder kunnen ontwikkelen.”

Thalya van Vloten van Tech Data: "Packard Bell is in Nederland een populair merk binnen het notebook- en desktopsegment. Omdat bij onze resellers de vraag bestaat naar notebooks en desktops tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding, is Packard Bell een waardevolle uitbreiding op ons bestaande computeraanbod."