StartReady sluit partnership met Rubicon

donderdag 16 juli 2009

Rubicon neemt UC-StartReady appliance zelf ook in gebruik

 

Uithoorn, 16 juli 2009 - Rubicon, specialist op het gebied van Microsoft-technologie, neemt de oplossingen van StartReady, leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances voor 'Unified Communications' (UC) en 'Enterprise Search', op in haar portfolio. Daarnaast gaat Rubicon de appliance van StartReady zelf ook gebruiken. De StartReady UC-appliance is gisteren in één dag geïnstalleerd bij de onderneming uit Vianen.

 

Voornaamste reden voor de keuze voor de appliances van StartReady was de korte implementatietijd van hun producten. Arno Borger van Rubicon: "Wij zagen al in een vroeg stadium de mogelijkheden van Microsoft Office Communications Server (OCS) om effectiever te kunnen samenwerken en communiceren. We waren alleen nog op zoek naar een product waarmee we het zelf en bij klanten snel operationeel konden krijgen. StartReady bood ons deze betaalbare kant-en-klare oplossing. Naast onze eigen keuze voor StartReady zijn wij dan ook direct Business Partner geworden, omdat wij van mening zijn dat de oplossing van StartReady ook erg interessant is voor onze eigen klanten.”

 

Lucas Wensing:"Rubicon was zo tevreden dat ze ons product meteen in hun eigen portfolio hebben opgenomen. Het is goed te zien dat deze specialisten op het gebied van informatietechnologie volop mogelijkheden zien voor onze oplossing, waarmee flinke besparingen te realiseren zijn als het gaat om de implementatietijd en beheer."