Sony komt met nieuwe lichtgewicht Walkman

dinsdag 14 juli 2009

Badhoevedorp 14 juli 2009 - De nieuwe lichtgewicht Sony E-serie Walkman is slank vormgegeven en voorzien van een hoge resolutie lcd-scherm. Deze Walkman ondersteunt alle populaire audio- en videoformaten en de Clear Bass en Clear Stereo-technologie zorgt voor uitstekend geluid. De oplaadbare batterij is goed voor dertig uur muziek luisteren of zes uur video kijken.

Download hier Sony Walkman afbeeldingen

Klein formaat
De supercompacte Walkman E-serie is 9.3mm dun en past eenvoudig in een broekzak of tas. Hoewel de multimediaspeler klein van formaat is, zijn de essentiële functies en technologie behouden. Op het heldere 2-inch lcd-kleurenscherm zijn video's, foto's, coverart albumillustraties en afspeellijsten te bekijken.

Superieur geluid dankzij Clear Audio technologie
Het is de eerste E-serie Walkman die beschikt over de Clear Audio-technologie die zorgt voor dynamisch geluid waarin alle details hoorbaar zijn. Clear Stereo vermindert het 'lekken' van geluid tussen linker en rechter kanaal, terwijl Clear Bass zorgt voor krachtige lage tonen zonder vervorming. Met de vijf-band equalizer is het geluid verder te verfijnen en de 'Dynamic Normalizer' zorgt voor een soepele overgang tussen nummers met een verschillend volumeniveau.

Ondersteuning populaire video- en audiobestanden
Het importeren van muziek, video en foto's gaat eenvoudig via drag-and-drop vanaf een laptop of pc of via de iTunes-store. De meest voorkomende muziek- en video-formaten worden ondersteund waaronder ook WMA en WMV-formaat.

Radio luisteren en opnemen
De Walkman beschikt over een FM-radio die radio afspeelt en ook kan opnemen. De favoriete radio-uitzendingen zijn zo op elk moment terug te beluisteren.

Sony, duurzaamheid en het milieu
Per product werkt Sony een eco-strategie uit op basis van de pijlers Proces, Product en Planeet. Alle inspanningen op dit gebied zijn terug te vinden op www.sony.nl/eco.

Prijs en beschikbaarheid
De E-serie Walkman is beschikbaar vanaf eind september in het zwart en rood en kost:

NWZE443F 4G: 80 euro

NWZE444F 8G: 100 euro

NWZE445  16G: 130 euro

NWZE444FK 8G: 140 euro (Walkman en Speaker Dock)

Er zijn verschillende E-serie accessoires zoals de GU50 Speaker Dock, een universele sportarmband en luxe beschermcase.

Op  www.facebook.com/walkman staat het laatste Walkman-nieuws en de nieuwste afbeeldingen.