Mindjet benoemt Kate Milner tot Vice President Marketing

donderdag 16 juli 2009

San Francisco, 16 juli 2009 - Mindjet, leverancier van samenwerkingstools die ideeën, informatie en mensen visueel verbinden, stelt Kate Milner aan als wereldwijde Vice President Marketing. Ze beschikt over vijftien jaar marketingervaring en was in haar laatste functie Europees Directeur Marketing voor Cisco's WebEx technologie groep.

Milner werkte enige jaren voor WebEx in Nederland en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van samenwerking en productiviteit. Ze zal Mindjet's naamsbekendheid vergroten als bedrijf dat de leiding neemt in visuele samenwerkingsoplossingen die de manier veranderen waarop mensen informatie beheren, in teams werken en innovatief zijn. Bovendien komt zij aan boord op het moment dat Mindjet's on-demand visuele samenwerkingsoplossingen het online samenwerken opnieuw vorm geven.

Hotlinks
- Hoge resolutie afbeeldingen
- LinkedIn Kate Milner
- MindManager introductie (Video)
- Mindmappen 'simple demo' (Video)

"Samenwerken is veel meer dan mensen in dezelfde webconferentie krijgen en het nemen van statische notities", zegt Milner. "Het draait allemaal om wat je doet in die sessie en de methodes die mensen gebruiken buiten de meeting die definiëren hoe en of mensen echt samenwerken. Het samenwerken gebeurt niet enkel in de geslotenheid van een meeting, de vergadering is juist het startpunt. Mindjet begrijpt dit verschil, de manier waarop we informatie visualiseren en verbanden leggen kan een grote impact hebben op hoe we individueel en in groep werken. Het is dit verschil dat de manier verandert waarop we tegenwoordig werken. Ik ben dan ook blij deel uit te maken van dit team en het nieuwe visuele samenwerken mede vorm te geven."

"Kate's ervaring in het vergroten van de bekendheid van merken zal de verdere groei van Mindjet in de industrie ondersteunen", zegt Scott Raskin, CEO van Mindjet. "Haar expertise in samenwerkingen en productiviteit zal ons helpen een grotere markt te bereiken en te verspreiden waarvoor Mindjet staat - visueel werken met informatie om sales-processen te verbeteren, projecten effectief te beheren, samen te werken met anderen of simpelweg 'to get things done'."