APC by Schneider Electric komt met stijlvolle serverkast voor open kantoorruimtes

donderdag 16 juli 2009

Geen aparte IT-ruimte nodig: netwerk- en serverapparatuur wordt gekoeld en beheerd naast het bureau

Vianen, 16 juli 2009
- APC by Schneider Electric introduceert een IT-apparatuurbehuizing voor kantoortuinen en kleinere bedrijven zonder aparte IT-ruimte. De stijlvol ontworpen kast misstaat niet tussen het andere meubilair en voorziet, naast afscherming, in geluidsisolatie, noodstroomvoorziening en koeling. De NetShelter CX Office Enclosures zijn beschikbaar in verschillende maten en biedt ruimte aan 18, 24 of 38 serverracks.

Hotlinks

- Website APC NetShelter
- Hoge resolutie afbeeldingen
- NetShelter CX Office demo (video)


Dankzij de APC NetShelter CX Office Enclosure is het inrichten van een aparte serverruimte niet langer noodzakelijk. Gebruikers kunnen vrijwel overal een netwerkkast plaatsen en een eigen IT-ruimte creëren. De installatievereisten zijn eenvoudig gehouden, en het plug-en-play-karakter zorgt ervoor dat de kasten snel en gemakkelijk zijn te gebruiken.

"Zowel IT-managers bij grotere bedrijven als ondernemers in het mkb hebben vaak moeite om ruimte te vinden voor de nodige IT-apparatuur. Hierdoor ontstaan allerlei alternatieve inrichtingen die verre van ideaal zijn voor een goed onderhoud en beheer van de servers", aldus Wim Hendriksen, country manager Benelux van APC by Schneider. "De NetShelter CX-serie biedt de gelegenheid om waar dan ook in het kantoor apparatuur te voorzien van een volwaardige behuizing. Het fraaie uiterlijk past in menig interieur, en dankzij de goede geluidsisolatie is er geen overlast."

Specificaties
De APC NetShelter CX AR4018 biedt ruimte aan 18 rack-units. Volledig gevuld blijft het geluidsniveau beneden de 18,5 decibel, terwijl de kast geschikt is voor een maximale belasting van 1,2kW (4.100 BTU/hr). Verder beschikt de behuizing over een geïntegreerde stroomverdeler met vijftien aansluitpunten met overspanningsbeveiliging. Het verbruik bedraagt 19 Watt.

In de APC NetShelter CX AR4024 passen 24 racks. De isolatie houdt het geluid beneden de 18,5 decibel. De behuizing kan een maximale belasting aan van 2,4kW (8,200 BTU/hr) en het verbruik is 38 Watts. De geïntegreerde stroomverdeling gaat naar vijftien beveiligde aansluitpunten.

De APC NetShelter CX AR4038 is de grootste van de drie nieuwe behuizingen en biedt ruimte aan 38 racks. Ook bij deze kast is het geluid maximaal 18,5 decibel. De topbelasting is 3,6kW (12.300 BTU/hr) en het verbruik is 57 Watts. Ook de AR4038 beschikt over vijftien contactpunten met overspanningsbeveiliging.

Adviesprijzen beginnen bij 2,950 euro. De behuizingen zijn per direct beschikbaar.