Hitachi AMS 2000-serie behaalt beste resultaten in Storage Performance Council Benchmark

dinsdag 24 maart 2009

Snelste midrange storage-platform met beste prijs-prestatieverhouding

Amsterdam, 24 maart 2009 -
Hitachi Data Systems (HDS), dochterbedrijf van Hitachi Ltd. en wereldwijd leverancier van service oriented storage-oplossingen, maakt bekend dat zijn midrange storage-platform, de Hitachi Adaptable Modular Storage (AMS) 2000-serie, als beste uit een vergelijkende test voor modulaire storage-systemen van het Storage Performance Council (SPC-1) is gekomen.

De Hitachi AMS 2500 heeft de snelste doorvoercapaciteit in vergelijking met andere midrange storage-concurrenten met dual controllers. Met een doorvoercapaciteit van 89,5K IOPS en een responstijd van 8,98 milliseconden levert de AMS 2500 de beste prestaties gecombineerd met de snelste responstijd voor applicaties als Microsoft Exchange, SQL, Oracle of SAP. Hierdoor kunnen gebruikers van het platform hun werkdruk efficiƫnter spreiden tegen een vaste prijs. De Hitachi AMS 2100 biedt organisaties dankzij een prijs-prestatieverhouding van $5,10/SPC-1 IOPS betere prestaties tegen lagere kosten, zo concludeert de test.

Voor meer informatie over de SPC-1 resultaten voor de Hitachi 2000-familie, bezoek: http://www.storageperformance.org/results/benchmark_results_spc1