Whizpr en CeBIT 2009, wie is waar

dinsdag 24 februari 2009

 

Extra info


Hotlinks
- Acronis
- APC
- ESET
- HDS
- Oracle
- Packard Bell
- Qurius
- Sun Microsystems
- Watchguard
-
CeBIT


Foto’s



Klik hier voor hoge resolutie foto’s


Voor meer informatie:
Whizpr
Erik van de Nadort
Tel: 0317 410 483
E-mail: info(at)whizpr.nl

 

Wageningen, 24 februari 2009 – Dit jaar is Whizpr wederom op CeBIT in Hannover aanwezig. Uiteraard om onze aanwezige klanten te bezoeken, maar ook om jullie weer eens de hand te schudden en bij te praten. Een aantal van ons is daarom op dinsdag 3 en woensdag 4 maart op de beursvloer te vinden.

Bovendien heten onze klanten je van harte welkom op hun stands, onderstaand de standnummers en highlights. Wij nodigen je hierbij graag uit voor een toevallige of geplande ontmoeting.

Vriendelijke groeten,
De Whizpr’rs

De mobiele nummers van de aanwezigen:

Erik +31 622 84 19 19

Jarka + 31 634 59 30 37

Kees +31 645 78 20 08

Maartje +31 610 18 48 49

Ward  +31 6 510 343 01




Acronis
Hal 2, stand E48
Acronis toont op CeBIT de laatste ontwikkelingen op het gebied van opslagbeheer en herstel na dataverlies. Het vlaggenschip, Acronis True Image, biedt een eenvoudige manier om gegevens op te slaan op verschillende media en indien noodzakelijk weer snel beschikbaar te maken. Er zijn zowel oplossingen voor de consumentenmarkt, als voor bedrijven. Acronis legt op CeBIT met name nadruk Acronis True Image Virtual Edition, de meest recente uitbreiding van de software. Met deze oplossing kunnen bedrijven een backup en recovery uitvoeren van meerdere virtuele machines op één enkele fysieke server. Gedurende de beurs zullen verschillende woordvoerders aanwezig zijn, waaronder Michael Hon-Mong, director of sales.

APC
Hal 12, stand B49
Persbijeenkomst 2 maart, 16.00 uur: Convention Center, Room 12

APC, leverancier van kritische stroom- en koelvoorzieningen, toont op CeBIT de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie-efficiency, waaronder de zeven principes van zijn InfraStruXure-oplossing. De kernwoorden van deze architectuur zijn: quickly, anytime, anywhere, enabling virtualisation, handling high density en increasing efficiency. Tevens laat het bedrijf voor het eerst een geïnstalleerde en werkende fuel cell zien.
Op 2 maart vindt er om 16.00 uur een persconferentie plaats over onder andere energie-efficiency, verlenging van de levensduur van een datacenter en virtualisatie. Op 3 maart is Michel Arres, Vice President Marketing & Sales processes EMEA-LAM aanwezig op de stand als (Nederlandstalige) woordvoerder. Voor afspraken kun je mailen naar apc(at)whizpr.nl.

ESET (SpicyLemon)
Hal 11, stand D36
ESET is de maker van NOD32 Antivirus, en heeft sinds eind 2007 ook een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing, ESET Smart Security, beschikbaar. Het product heeft dezelfde opvallende kenmerken meegekregen als de populaire virusscanner: effectieve beveiliging, terwijl een minimum aan systeemresources wordt gebruikt. De producten van ESET zijn uitgerust met geavanceerde heuristische detectiemogelijkheden, waardoor ook onbekende, nieuwe virussen worden opgespoord en verwijderd. Tijdens CeBIT wordt de aandacht gevestigd op de nieuwe versie van de beveiligingsoplossing, ESET Smart Security 4 en op de andere opkomende producten zoals gateway security en antivirus voor mobiele apparaten.

Hitachi Data Systems
Hal 2, stand A20
Hitachi Data Systems, leverancier van service oriented storage-oplossingen, is aanwezig met live demo’s op het gebied van virtualisatie, modular storage, file en content services. Verder licht HDS zijn Storage Economics methodologie toe, een ROI tool voor het berekenen van de werkelijke storage-kosten. Op woensdag 4 maart organiseert HDS een rondetafeldiscussie van 15.30-16.30 met als onderwerp “IT Governance: How to navigate through a tough economic climate.” In het huidige economische klimaat zijn IT-managers extra voorzichtig als het gaat om investeringen in hun IT-infrastructuur. Vragen als ‘hoe vind ik de juiste balans tussen investeringen in mijn huidige IT-omgeving’ en ‘welke uitgaven zijn werkelijk nodig’ komen uitgebreid aan bod tijdens de discussie.

Oracle
Hal 9, stand C60
Op de stand van Oracle Duitsland is onder andere informatie te vinden over Oracle Database ,11g, Oracle Real Application Clusters, Application Server, Oracle Service Oriented Architecture en Oracle Business Process Management.

Packard Bell
Hal 25, stand D40, L130
Packard Bell presenteert op CeBIT zijn nieuwste desktops, notebooks, beeldschermen en externe opslagapparaten. Zo toont Packard Bell er onder meer de Limited Edition notebooks, het nieuwe 24-inch Maestro HD breedbeeldscherm met een glazen behuizing, de Packard Bell “dot” netbook, de met vloeistof gekoelde X2 desktop en de ipower GX notebook. Deze laatste twee computers zijn uitermate geschikt voor high-level gaming. Packard Bell is te vinden in het Planet Reseller deel, Hal 25/D40/L130.

Qurius
Hal 4, stand A26
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Op CeBIT laat Qurius zien hoe geavanceerde IT-oplossingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en verlagen van bedrijfskosten. Zo worden in Microsoft Dynamics AX 2009 en NAV 2009 rollen toegekend, waardoor gebruikers zeer snel over relevante informatie en hulpmiddelen beschikken. CRMonline is Qurius’ alternatief voor middelgrote bedrijven gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. Voor kleinere organisaties is een oplossing via het SaaS model kostentechnisch gezien interessant.

Sun Microsystems
Hal 6, stand E36 en hal 8, B2
Onder de titel ‘ Open Source for Open Minds’ presenteert Sun samen met partners een reeks oplossingen gebaseerd op Open Source. Met producten als Solaris, Java, StarOffice en Netbeans draagt Sun meer bij aan de Open Sopurce-gemeenschap dan enig andere leverancier. In Hal 8, stand B2 presenteert Sun daarnaast zijn oplossingen op het gebied van Green IT.

WatchGuard

Hal 11, stand D40

WatchGuard, leverancier van netwerkbeveiligingsoplossingen, zoals firewall appliances, zal op CeBIT de WatchGuard XTM1050 presenteren (XTM staat voor Extensible Threat Management). Deze nieuwe generatie Unified Threat Management (UTM) toepassingen zet de best mogelijke prestaties neer op het gebied van veiligheid en snelheid met een 10Gbps firewall en 2Gbps IPSec. Het is daarmee een zeer geschikte tool om VoIP-systeemhackers en netwerkhackers buiten de deur te houden. Verder introduceert het bedrijf XTM Fireware met vernieuwde functionaliteit voor SSL VPN beveiligingstools om medewerkers buiten het kantoorpand ook veilig te laten werken.