Mark van Hout versterkt Sylis

woensdag 25 februari 2009

 

Extra info


Hotlinks
-
website Sylis
- Mark van Hout op LinkedIn
- Sylis ICT Solutions
- Vacatures bij Sylis


Foto’s

Download hier direct hoge resolutie foto


Voor meer informatie:
SYLIS Nederland
Raymond Groebbé
T: +31 (0)10 789 18 00
E: rgroebbe(at)sylis.nl

Whizpr
Tessa Weber
T: +31 (0)317 410 483
E: sylis(at)whizpr.nl


Over Sylis

Sylis Nederland BV is onderdeel van het Franse Sylis SA, sinds 1984 ICT-dienstverlener in West-Europa. Sinds oktober 2008 is Sylis SA 100% dochter onderdeel het Franse Groupe OPEN.

Rotterdam, 25 februari 2009 - Sylis, System Integrator en detacheerder, heeft de Business Unit ICT Solutions versterkt met consultant Mark van Hout. In zijn nieuwe functie is Van Hout verantwoordelijk voor klantondersteuning op het gebied van Commvault, HDS, NetApp en Sun, van proactief advies en architectuur realisatie tot troubleshooting. Intern zal Van Hout mede inhoud geven aan de Storage opleidingen van Sylis professionals en het onderzoeken en voordragen van nieuwe technologieën aan Sylis' Technology Council.

Van Hout werkte zes jaar voor Squire support group B.V. in verschillende technische storage functies waaronder senior storage beheerder en senior Technical Consultant. In zijn laatste functie deed hij ondermeer ervaring op met virtualisatie in combinatie met storage. Ook werkte hij vijf jaar bij Nippon Express, voorheen Tikal B.V. als systeembeheerder en assistent manager.

Raymond Groebbé, Manager ICT Solutions van Sylis: "We hebben gezien dat de eisen die de laatste jaren worden gesteld aan Storage, en dan bedoel ik zowel de technische als de governance eisen, steeds hoger worden. En dan is het mooi om het team te versterken met Mark. Onze klanten en medewerkers gaan profijt hebben van zijn ruime praktijkervaring en technische kennis".