Unit 4 Agresso organiseert MKB & ICT dagen

vrijdag 5 mei 2006

Sliedrecht, 4 mei 2006 - Van 9 mei tot en met 29 juni organiseert Unit 4 Agresso, leverancier van bedrijfssoftware, de MKB & ICT dagen. Op deze dagen kunnen ondernemers in het MKB, op diverse locaties in het land, kennis nemen van de mogelijkheden van ICT voor hun eigen bedrijfsvoering. De MKB & ICT dagen bieden MKB-ers in een kort tijdsbestek inzicht in de praktische toepassing van de nieuwste ICT-ontwikkelingen. Hierbij ligt de nadruk liggen op de ontwikkelingen die leiden tot meer controle en meer efficiëntie binnen de organisatie en een aantoonbare besparing van kosten.

Fred Loos, business unit manager van Unit 4 Agresso MKB zegt: "De ontwikkelingen binnen de ICT gaan razendsnel. Het is voor de gemiddelde MKB-er haast niet meer bij te houden welke ontwikkelingen en technologieën nu wel of niet voor hem van belang zijn. Daar heeft hij ook geen tijd voor. Op de MKB & ICT dagen krijgt de ondernemer in één ochtend of middag inzicht in de trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor het MKB. Bovendien kan hij een op maat gesneden advies krijgen over hoe hij deze ontwikkelingen kan toepassen in zijn eigen organisatie."

De MKB & ICT dagen vinden plaats op diverse locaties in het gehele land, waaronder een aantal voetbalstadions. De organisatie is in handen van Unit 4 Agresso en haar dealers. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor zowel bestaande klanten van Unit 4 Agresso als voor geïnteresseerde ondernemers die nog geen klant zijn. Het programma van de MKB & ICT dagen bevat verschillende sessies, die afgestemd zijn op de beide doelgroepen.

Ontdek de kracht van bedrijfssoftware
Het thema van de MKB & ICT dagen luidt 'Ontdek de kracht van bedrijfssoftware'. Ondernemers krijgen inzicht in hoe zij met behulp van moderne bedrijfssoftware de informatie in hun administratie kunnen benutten voor het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Speciale aandacht wordt besteed aan de mogelijkheden van relatiebeheer en document management voor de MKB-ondernemer. Hiermee kan een ondernemer zijn correspondentie en gegevensuitwisseling stroomlijnen en een aanzienlijke tijdsbesparing realiseren.

Meer informatie is te lezen op www.bestesoftware.nl.