Ogone versterkt Nederlandse organisatie

vrijdag 9 oktober 2009

Voormalige Country Manager krijgt internationale sales-verantwoordelijkheid

Mijdrecht, 9 oktober 2009
- Ogone, één van de grootste Europese leveranciers van betaaldiensten, heeft de Nederlandse organisatie uitgebreid. Wiggert Meerman en Jack Lubbers zijn toegetreden tot het Nederlandse verkoopteam in de functie van Account Manager. Ray Bak, sinds begin dit jaar werkzaam bij Ogone, is Country Manager geworden. Nico van Miltenburg, tot voor kort Country Manager bij Ogone, is Head of Sales geworden voor Nederland, het Verenigd Koninkrijk en International Business.

Hotlinks
Website Ogone
LinkedIn profiel Nico van Miltenburg
LinkedIn profiel Ray Bak
LinkedIn profiel Wiggert Meerman
LinkedIn profiel Jack Lubbers
Afbeeldingen


Ray Bak was voor zijn aantreden bij Ogone werkzaam als Senior Account Manager bij Adformatie en begon zijn loopbaan bij HDC Media. Wiggert Meerman is afkomstig van A-Mac, waar hij Sales Manager was voor de onderwijsmarkt. Jack Lubbers was als Merchant Development Specialist werkzaam bij PayPal European Services.

"Ogone groeit al meer dan vijf jaar tientallen procenten per jaar. De uitbreiding en herschikking van de Nederlandse organisatie maakt ons sterk voor de komende periode", licht Nico van Miltenburg, Head of Sales, toe. "Wij zijn heel blij dat Jack en Wiggert onze organisatie komen versterken om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen. In Ray hebben we een uitstekende opvolger als Country Manager gevonden."