Jan-Willem Daniëls versterkt Promundo als Facilitair managementadviseur

donderdag 1 oktober 2009

Zeist, 1 oktober 2009 – Facility specialist Jan-Willem Daniëls is onlangs in dienst getreden bij de business line Facility Management van Promundo, professionals in advies en management. Jan-Willem kan bogen op een zeer brede ervaring in het vakgebied Facility Management. Hij was hiervoor Interim Manager bij opdrachtgevers in de profit en non-profit sector, zoals CCE Utrecht/Noord-Holland, KPN Real Estate Services, Stichting Bureaus Jeugdzorg en Ebbinge & Company. Voordat Jan-Willem als Interim Manager startte, was hij werkzaam in verschillende sales- en managementrollen in de facilitaire branche en in de hotellerie.

Hotlinks
- Website Promundo
- Promundo Facility Management
- Jan-Willem Daniëls op LinkedIn
- Foto in hoge resolutie


"Ik ben mijn loopbaan begonnen in het hotelvak. Het denken vanuit de gast- of klantbeleving heb ik me daar eigen gemaakt. Ik pas dat nog dagelijks toe", zegt Jan-Willem Daniëls. "Promundo is een club met warme, ondernemende mensen die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen. Dit vertaalt zich uiteindelijk naar een zo goed mogelijk resultaat voor de klant."

Taco Sijbrandij, mede oprichter en directeur van Promundo: "Jan-Willem heeft een dijk aan ervaring in allerlei rollen in de facility managementbranche. De ijzersterke combinatie van klantgerichtheid en ondernemendheid maken van hem iemand die buiten de gebaande paden gaat en een zeer bekwame Facility Management-adviseur."