Intel levert moederborden met ESET beveiligingssoftware

woensdag 23 september 2009

San Diego / Sliedrecht, 23 september 2009 - ESET en Intel hebben overeenkomst gesloten over de levering van desktop-moederborden met beveiligingssoftware. De Intel Desktop Boards bevatten een 45 dagen- of jaarlicentie voor ESET Smart Security. De gecombineerde leveringen starten in het eerste kwartaal van 2010.

Hotlinks
-
Blog ESET
-
Website ESET
- Website SpicyLemon
- Hoge resolutie foto's


ESET wordt exclusief meegeleverd met de nieuwe Intel Executive Series Boards en is de primaire antivirussoftware op Intel's nieuwe Media Series moederborden die wereldwijd worden geleverd. Gebruikers profiteren van ESET's ThreatSense-technologie voor een effectieve, realtime bescherming tegen virussen en andere malware terwijl Intel's productprestaties hoog blijven, dankzij de lage systeembelasting van de software.

Nienke Ryan, product- en strategiemanager van SpicyLemon, de Nederlandse leverancier van ESET: "Deze overeenkomst onderschrijft de noodzaak om proactieve beveiliging vanaf de basis op te bouwen. Door de premium moederborden van Intel samen te voegen met ESET's beveiligingsoplossing profiteren gebruikers van de beste prestaties en de beste bescherming."

"We willen altijd de beste kwaliteit leveren aan onze system integrators en eindgebruikers en met de ESET software voegen we een belangrijk beveiligingscomponent aan ons aanbod toe", aldus Clem Russo, vice president en general manager van Intel's Client Boards Division. "Onze klanten willen de beste bescherming, zonder dat hun systemen langzamer worden. Met ESET's proactieve antivirus-technologie kunnen we een extra beveiligingslaag aanbieden, terwijl de gebruikers er in de systeemprestaties niets van merken."