Lezersactie: Maak kans op gratis TypeTopia typecursus voor kinderen

dinsdag 18 augustus 2009

Austerlitz, 18 augustus 2009 - Computype, aanbieder van de online typecursus voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar TypeTopia, verloot twee gratis typecursussen onder de lezers.

Gratis typecursus voor kinderen
Onder de lezers worden twee TypeTopia typecursussen ter waarde van € 149,95 verloot. Kanshebbers melden zich voor 14 september aan op www.typetopia.com/lezersactie/lk en vullen de actiecode LK9R44 in. Hierna kunnen zij gebruikmaken van gratis proeflessen. Op 21 september worden twee winnaars geselecteerd, die de hele cursus cadeau krijgen. De deelnemers die buiten de boot vallen, krijgen € 15 korting op de aanschafprijs als zij de hele cursus willen volgen.


Hotlinks:
- website TypeTopia
- hoogresolutie screenshots TypeTopia
- hoogresolutie foto

typecursus voor kinderen_klein.jpg

Spelenderwijs leren typen
TypeTopia is een webgebaseerde typecursus en biedt kinderen een game-omgeving waarin zij spelenderwijs typevaardigheid opdoen. Een interactieve lesmethode, waarbij kinderen trainen waar en wanneer ze willen, zolang er een computer met internetaansluiting voorhanden is. Aan de hand van animaties wordt de kinderen uitgelegd wat ze moeten doen. TypeTopia begint bij het begin en besteedt eerst aandacht aan de zithouding en het beeldscherm. Vervolgens leert het kind letter voor letter het toetsenbord kennen. Door de game-elementen is de typecursus voor de kinderen leuk en uitdagend.

Red de planeet!
Doel in de cursus is het redden van de planeet TypeTopia. Door goed te leren typen slaagt het kind in deze missie. Elke oefening levert punten op en brengt het kind dichterbij dit doel. De te behalen punten zijn bovendien voorwaarde om toegang te krijgen tot een aantal leuke typegames, waarmee de kinderen prijzen kunnen winnen.

TypeTopia is een digitale lesmethode en registreert de individuele resultaten van de kinderen na elke oefening. Het leergedrag van de kinderen wordt nauwkeurig geanalyseerd en volledig geautomatiseerd krijgen de cursisten oefeningen die extra aandacht besteden aan de zwakke plekken.