e-office nieuwe partner Google Enterprise

maandag 27 juli 2009

'Nieuwe Werken' vraagt kennis van tools en bedrijfsprocessen 

Houten, 27 juli 2009
- e-office, the human software organisation en specialist in digitale werkomgevingen voor professionals, is officieel partner geworden van Google Enterprise. De Google-activiteiten van e-office komen naast de al langer bestaande dienstverlening rond work21, het werken in de 21ste eeuw, gebaseerd op de oplossingen van Microsoft, IBM en RIM.  

Hotlinks 
- Link naar e-office Google
- Blog Google apps
- Link naar profiel Stefan Hogendoorn
- Download hier foto's in hoge resolutie

e-office Google wordt geleid door Stefan Hogendoorn: "De zakelijke toepassingen van Google zijn het afgelopen jaar steeds sterker geworden, met name nu ze ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Google Apps past binnen onze visie op 'het nieuwe werken', waarin informatie via het web altijd en overal beschikbaar is. Het succes van deze nieuwe manier van werken is niet alleen een kwestie van techniek, maar ook van organisatiecultuur en mensen. Veel eindgebruikers werken al met applicaties als Gmail en Google Calendar. Dit maakt het gebruik ervan op de eigen werkplek een logische vervolgstap." 

Erik de Muinck Keizer, Territory Manager Benelux voor Google Enterprise: "Google richt zich in alle activiteiten sterk op  innovatie van zijn producten. e-office is in staat deze innovatie op de voet te volgen en klanten daar op basis van hun specifieke behoefte, passende dienstverlening  bij te bieden. Hiermee vormt de organisatie de perfecte link tussen onze producten en de eindgebruiker. e-office heeft daarbij veel ervaring opgedaan en is ambassadeur van het nieuwe werken. Wij sluiten daar met ons Google Apps-aanbod perfect bij aan." 

Mede onder invloed van de crisis en de hernieuwde focus op efficiency, ervaart e-office een groeiende vraag naar oplossingen die lage kosten kennen in zowel aanschaf als onderhoud. "Een groot voordeel van de Cloud Computing-oplossingen van Google Enterprise is dat klanten tegen geringe kosten kunnen beschikken over een systeem met maximale beschikbaarheid en mobiliteit in combinatie met minimaal beheer", aldus Hogendoorn. "Wij verwachten dat de oplossingen van Google door veel klanten als alternatief en/of in combinatie met hun bestaande omgeving ingezet zullen worden. Dan is het essentieel dat de implementatiepartner ook van deze omgevingen veel kennis en ervaring heeft." 

e-office heeft inmiddels de eerste implementaties van Google Apps afgerond.