Mark Boeijen nieuwe channel consultant bij Hitachi Data Systems

donderdag 14 mei 2009

Amsterdam, 14 mei 2009 – Hitachi Data Systems (HDS), dochterbedrijf van Hitachi Ltd. en wereldwijd leverancier van service oriented storage-oplossingen, heeft Mark Boeijen aangesteld als channel consultant. Met deze benoeming onderschrijft HDS zijn ambitie het partnerkanaal verder uit te breiden.

Hotlinks:
Website HDS
LinkedIn profiel
Hi-res afbeelding

Mark Boeijen wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de ondersteuning van het Nederlandse partnerkanaal. Boeijen werkte voor zijn overstap naar HDS als partner SE bij NetApp. Daarvoor vervulde hij de rol van pre-sales consultant bij diverse organisaties, waaronder EMC en Bell Microproducts.

“Als een van de grote spelers in de high-end storage markt, streeft HDS naar verdere uitbreiding van het partnerkanaal. Vanuit dit oogpunt biedt de functie van channel consultant me genoeg mooie uitdagingen", zegt Mark Boeijen. "De combinatie van technische storage-vraagstukken en het commerciĆ«le van het resellerkanaal spreekt me erg aan in deze functie. Daarnaast vind ik het, als echte teamspeler, ook belangrijk dat de sfeer tussen collega's goed is. Daar hoef ik me bij HDS niet druk om te maken."

"De aanstelling van Mark past uitstekend in de recente aankondiging omtrent uitbreiding van ons partnerprogramma," zegt Rein de Jong, Channel Manager bij Hitachi Data Systems Nederland. "Het reseller-kanaal vormt een belangrijke peiler in onze groeistrategie. Met de ontwikkeling van het Hitachi TrueNorth Channel Partner Programma ontstond de noodzaak voor verder ondersteuning. Met Mark hebben we een uitstekende collega in ons team, die zowel met de markt als met de storage-uitdagingen bekend is."