Blue Billywig breidt team uit

maandag 18 mei 2009

Hilversum, 18 mei 2009 - Blue Billywig heeft zijn team uitgebreid met Mireille Dales - Pronk. Zij gaat aan de slag als marketing- en communicatiemedewerker bij de leverancier van geavanceerde videomanagement-oplossingen.

Mireille heeft diverse jaren ervaring in de marketing- en communicatiebranche opgedaan bij (zaken)reisorganisaties en in de retail- en groothandelbranche. Ook is ze allround bureaumanager geweest op een communicatiebureau. Bij Blue Billywig is zij verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van marketing, PR en communicatie.

Hotlinks:

Foto van Mireille Dales - Pronk in hoge resolutie
Website Blue Billywig

Mireille Dales - Pronk: "De gedrevenheid en het enthousiasme van de mensen van Blue Billywig spraken mij direct aan. Mijn taak is om Blue Billywig bekender te maken onder webmasters en marketing- en communicatie-managers. De ontwikkelingen op het gebied van video volgen elkaar in hoog tempo op. Blue Billywig speelt hierin een belangrijke rol. Dit betekent een grote communicatie-uitdaging en tal van kansen om de markt te informeren over Blue Billywig."