Volledig projectmanagement met combinatie MindManager 8 en JCV Gantt Pro 8

vrijdag 27 maart 2009

Compleet pakket met templates en online training

Amsterdam, 27 maart 2009
- Mindjet, softwareleverancier voor mindmapping en interactieve, visuele samenwerking, introduceert de MindManager Project-bundel. In de bundel wordt de mindmapping-toepassing MindManager 8 gecombineerd met de projectmanagementsoftware JCV Gantt Pro 3. Bovendien profiteert de gebruiker van praktische templates en webgebaseerde training. Hiermee is de bundel een 'alles in één'-oplossing voor projectmanagers om de verschillende werkprocessen en taken te ordenen en de voortgang van het project te bewaken.

De bundel is gericht op iedereen die projecten moet plannen of beheren. De tools zijn geschikt voor projecten van zowel individuen als kleine of grote werkgroepen. Door het gebruik van MindManager en JCV Gantt wordt de samenwerking aanzienlijk verbeterd.

Hotlinks
-
Trial van Mindjet MindManager 8
- Trial van Mindjet JCV Gantt Pro 3
- Mindjet Project Bundle online aanschaffen
- Introductie in mindmappen


MindManager 8
MindManager 8 maakt ideeën en informatie visueel in mindmaps, ofwel een centraal onderwerp omringd met subonderwerpen, die via lijnen en aftakkingen worden geordend. Op die manier worden gedachtegangen van mensen inzichtelijk gemaakt en bruikbaar voor anderen. De mindmaps kunnen naast tekst en afbeeldingen worden voorzien van hyperlinks, taakplanners, notities of welke andere vorm van content dan ook. MindManager 8 vormt daarmee een centrale applicatie die alle benodigde informatie samenbrengt om een taak te vervullen. Gebruikers kunnen vanuit hun mindmap werken, zonder tijd te verliezen met het zoeken naar informatie.

JCV Gantt Pro 3
JCV Gantt Pro 3 is een eenvoudige, maar krachtige oplossing voor het bijhouden van projecten en taken. Het stelt managers, projectmanagers en evenementorganisatoren in staat hun project nauwkeuriger te plannen qua tijd en kosten. Hierdoor zijn nieuwe projecten bovendien sneller op te starten. Met JCV Gantt Pro 3 zijn onder andere kritieke taken te identificeren en wordt de berekening van tijd en kosten automatisch aangepast wanneer wijzigingen worden aangebracht in de taken of toegewezen middelen. De gegevens in JCV Gantt Pro 3 en MindManager 8 worden automatisch gesynchroniseerd voor een verhoogde productiviteit gedurende het hele project.

Templates en training
De MindManager Project-bundel bevat, naast de software, het Mindjet JetPack. Hierin zitten onder andere whitepapers, informatieve mindmaps en professioneel ontwikkelde templates om projectteams een vliegende start met nieuwe projecten te bieden. Daarnaast biedt Mindjet zeven online trainingmodules die meer inzicht bieden in het gebruik van MindManager bij dagelijkse activiteiten. De zeven modules zijn: Een introductie in brainstorming, Vinden, bewaren en organiseren van informatie, Rapporteren, presenteren en communiceren, Bijeenkomsten organiseren, Taken en to-do-lijstjes bijhouden, Informatie beheren met dashboards en Projectmanagement.

Prijs en beschikbaarheid
De MindManager Project-bundel is per direct verkrijgbaar, maar slechts gedurende een bepaalde actieperiode die afloopt op 30 april 2009. De prijs bedraagt 349 euro (excl. btw). De bundel is beschikbaar via Mindjet’s resellers in Nederland of op de website van Mindjet.