Nederlandse Apache-gemeenschap organiseert Apache meetups

woensdag 18 maart 2009

 

Extra info


Hotlinks
- Website ApacheCon Europe
- Website Apache Meetups
- Aanmelden Apache Meetups
- Website Hippo
- Planet Hippo (blog)
-
RSS-feed nieuws


Foto’s

Apache Meetups

Hoge resolutiefoto’s downloaden
Klik hier om hoge resolutie foto’s op te vragen


Voor meer informatie:
Hippo
Tjeerd Brenninkmeijer
Tel: 020 522 44 66
E-mail: t.brenninkmeijer(at)onehippo.com

Whizpr
Erik van de Nadort
Tel: 0317 410 483
E-mail: hippo(at)whizpr.nl


Over Hippo
Hippo helpt bedrijven bij het beheer van en de toegang tot informatie, de bescherming van gevoelige gegevens, het delen van kennis, het optimaliseren van samenwerking en vermindering van operationele kosten door middel van zijn Content Management en Portal technologie. Door open source technologie te combineren met vergaand support, biedt Hippo de flexibiliteit, innovatie en robuustheid van open source software in combinatie met de stabiliteit, bereik en de kwaliteit van de dienstverlening van een zeer ervaren leverancier.
Hippo is actief betrokken bij verschillende belangrijke standaardisering inspanningen zoals JSR 283, 286 en 301. Negen leden van het Hippo team zijn committers / leden van de Apache Software Foundation.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en heeft momenteel wereldwijd meer dan 150 klanten in het onderwijs en de overheid en in de bedrijfstakken uitgeverij,  productie en financiële diensten. Hippo heeft ruim 50 medewerkers gevestigd in haar Europese hoofdkantoor in Amsterdam en de Amerikaanse vestiging in San Francisco.


Hippo één van de hoofdsponsors

Amsterdam, 18 maart 2009 – De Nederlandse Apache Community organiseert op 23 & 24 maart aanstaande de Apache meetups. De bijeenkomst is gericht op Java-ontwikkelaars die werken met of geïnteresseerd zijn in de volgende Apache projecten: Wicket, Maven, Lucene, Jackrabbit en Portals. Al meer dan 100 mensen hebben zich aangemeld. Het programma start beide dagen om 19.00 uur, eindigt om 22.00 uur en wordt georganiseerd in het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Deelname aan het evenement is gratis. Hippo, de Nederlandse leverancier van open source enterprise contentmanagement en portal-software, is één van de hoofdsponsors van de bijeenkomst.

Hippo Open Source Insights
Hippo steunt dit evenement in het teken van Hippo’s Open Source Insights strategie. Het bedrijf wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nationale en internationale open source-gemeenschap. In dat kader organiseert en ondersteunt Hippo bijeenkomsten waarop gebruikers, managers en ontwikkelaars elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en hun kennis op open source-gebied kunnen vergroten. Bovendien is Hippo als sponsor betrokken bij diverse Apache-initiatieven en richt het bedrijf zich op de educatie van studenten en jonge ontwikkelaars op het vlak van open source.

Arjé Cahn, CTO van Hippo en actief deelnemer in de Apache-gemeenschap: “Wij willen vanuit Hippo graag bijdragen aan deze Apache-bijeenkomsten. Wij vinden het belangrijk dat deze Apache-projecten onder de aandacht van professionele ontwikkelaars wordt gebracht. Daarbij komt dat het voor Java-ontwikkelaars een prachtige mogelijkheid is om elkaar weer eens te ontmoeten en ‘live’ kennis met elkaar te delen.”

Plaats, tijd en aanmelden
Plaats: Mövenpick Hotel, Piet Heinkade 11 in Amsterdam
Kosten: gratis
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Aanmelden kan op: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=cDFlMTdSV3dKT1lkYUlVa2lWUFdkQXc6MA
Aanvullende informatie: http://www.eu.apachecon.com/c/aceu2009/about/meetups