Loyens & Loeff lanceert nieuwe website

donderdag 19 maart 2009

Extra info     

Hotlinks
- Website e-office
- Website Loyens & Loeff       

Foto’s
 

Download
hier direct hoge resolutie foto
       

Voor meer informatie:
e-office
Eline Roelfsema
Tel.: 088 001 83 00
e-mail: eline.roelfsema(at)e-office.com

Loyens & Loeff
Rik van Zutphen
Manager Communicatie & Marketing
Tel: 010 224 62 37 / 06 53 49 53 22

Whizpr
Willemijn Vader
Tel.: 0317 410 483
e-mail: e-office(at)whizpr.nl
       

Over e-office
e-office is opgericht in 1991 en heeft zich direct vanaf het begin gespecialiseerd in de creatie van de optimale, digitale werkomgeving voor professionals. e-office implementeert hiervoor de nieuwste IBM, Microsoft en mobiele technologieën en begeleidt de organisatie- en gedragsverandering die nodig is de werkprocessen te verbeteren. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21. Klanten van e-office zijn onder meer Aegon, Multi Development, Stichting Consument & Veiligheid, Blauwhoed, Boskalis, Fortis, Loyens & Loeff, Rabobank, BKR en Alfa  Accountants & Adviseurs. Voor de realisatie van haar oplossingen maakt e-office gebruik van de nieuwste technologieën en is Microsoft Gold Partner en IBM Premier Partner. Bij e-office, gevestigd in Houten, werken ruim 100 specialisten.
       
Houten, 19 maart 2009 - One firm, one name. Dat is de gedachte achter de nieuwe corporate website van Loyens & Loeff die vandaag 'live' is.

“De nieuwe opzet van de website benadrukt onze internationale focus en de unieke geïntegreerde werkwijze van advocaten, belastingadviseurs en notarissen binnen de Benelux”, zegt Rik van Zutphen, Manager Communicatie & Marketing bij Loyens & Loeff. "Een geavanceerde  zoekfunctie maakt de uitgebreide informatie over onze adviseurs en expertisegebieden snel toegankelijk.”

De website is gebouwd op de nieuwste Microsoft Sharepoint-technologie in samenwerking met IT-dienstverlener e-office. Dit legt een stevige basis om op termijn geavanceerde cliëntgerichte tools als een extranet, RSS feeds en een alumni omgeving toe te voegen.