F&B Inspirience 2009 toont toekomst voedsel- en drankenindustrie

woensdag 18 maart 2009

Extra info


Hotlinks
- Programma F&B Inspirience 2009
-
Routebeschrijving Wijnfort (PDF)
-
Website Actemium
- Website DIN Solutions


Foto’s

Wijnfort


Voor meer informatie:
Actemium SCE
Nienke Schutter, marketing & PR
Tel. 0313 430 111
E-mail: n.schutter(at)actemium.nl

Whizpr
Jarka Bloemberg
Tel. 0317 410 483
E-mail: actemium(at)whizpr.nl


Over Actemium SCE
Actemium SCE (Supply Chain Execution), voorheen Methec, zorgt ervoor dat fysieke goederenstromen samenvallen met digitale administratiestromen. Het bedrijf is specialist in supply chain solutions, zoals  real time identificatie, registratie en communicatie van alle mogelijke procesgegevens. De organisatie is te typeren als resultaatgericht, ervaren en betrokken. Actemium levert oplossingen in de industrie met meer dan 100 business units door heel europa op het gebied van Supply Chain Solutions, Plant & Factory Solutions en Machine Solutions. 




Open discussie over management-issues en ontwikkelingen

Dieren, 18 maart 2009 - Actemium SCE, voorheen Methec, en DIN Solutions organiseren op donderdag 23 april de Food & Beverage Inspirience 2009. De bijeenkomst biedt een discussie- en netwerkplatform voor alle betrokkenen in de voedsel- en drankenindustrie. Op het programma staat de bespreking van de laatste ontwikkelingen en managementissues voor de hele keten.

De F&B Inspirience 2009 richt zich op producenten en groothandelaren uit de gehele voedingsketen. Het thema is samenwerking van mensen, organisaties en ketens in de toekomst. Er wordt onder andere een keynote verzorgd door GS1 over het belang van ketensamenwerking. Microsoft Dynamics presenteert zijn visie op de ontwikkelingen in business solutions, met name ERP-software. Daarnaast biedt een praktijkcase inzicht in de mogelijkheden tot naadloze integratie tussen automatische identificatie op de werkvloer en de koppeling met ERP-software.

Locatie en aanmelden
De F&B Inspirience 2009 vindt plaats in het Wijnfort te Lent bij Nijmegen. De aanvangstijd is 12.30 uur en de middag sluit om 17.30 uur af met een netwerkborrel. Klik op programma voor de dagindeling en de mogelijkheid tot aanmelding.


----------

Niet voor publicatie:

Pers kan zich aanmelden door een mail te sturen naar actemium(at)whizpr.nl