Harmony Consult nieuwe Consulting Partner van StreamServe

dinsdag 17 februari 2009

Extra info

Hotlinks
Website StreamServe
Website Harmony Consult
Nederlandse klantcases

Voor meer informatie:
StreamServe
Maria Tunnisen
Tel: +31 (0)10-7115100
E-mail: maria.tunnisen(at)streamserve.com

Whizpr
Annerieke Kamphuis
Tel: +31 (0)317-410483
E-mail: streamserve(at)whizpr.nl

Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te beheren en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management.  Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat.

Het bedrijf werd opgericht in 1997 en heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en heeft wereldwijd 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiƫle dienstverlening, nutsbedrijven, productie-, distributie-en telecomsector. Klanten zijn onder meer BMW Frankrijk, CLP Power Hongkong, Plantronics, en Siemens Financial.
StreamServe's strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson, en SAP.

Capelle a/d IJssel, 17 februari 2009 – StreamServe heeft Harmony Consult benoemd tot Consulting Partner voor Benelux. De nieuwe partner brengt uitgebreide kennis mee op het gebied van document automation. Harmony Consult is sterk vertegenwoordigd binnen de sectoren banken, verzekeringen, advocatuur en notariaat.

Henri van Hoek, directeur Harmony Consult: “We zijn steeds op zoek naar de beste producten in de markt en StreamServe vormt een waardevolle aanvulling op ons bestaande portfolio. Hierbij zijn niet alleen de producten doorslaggevend. Ook het partnerbeleid van StreamServe is hierbij van belang. De manier waarop StreamServe zijn partners ondersteunt en ermee samenwerkt, spreekt ons zeer aan.”

Jos Verberkmoes, Channel Manager Benelux StreamServe: “We zijn blij om Harmony Consult als consulting partner op te kunnen tekenen. Consultancy op het gebied van document automation-trajecten vraagt om veel kennis en expertise. Harmony Consult heeft dit in huis, met daarnaast ruime ervaring in business process- en projectmanagement bij dit soort trajecten. Ook is hun aanwezigheid in BelgiĆ« een welkome aanvulling op ons partneraanbod.”

Met StreamServe zorgt Harmony Consult voor gepersonaliseerde documenten als facturen en polissen binnen het verzekerings- bank- en pensioenwezen. Door deze documenten te voorzien van extra informatie als persoonlijke aanbiedingen, kunnen ze worden ingezet als marketinginstrumenten en is cross- en upsell mogelijk. Omdat de StreamServe-oplossingen voor alle mogelijke distributiekanalen inzetbaar zijn, zoals e-mail, post en fax, zijn deze flexibel in te zetten en eenvoudig aan te passen aan de wensen van de klant.