StreamServe breidt internationale partnerkanaal uit

maandag 16 februari 2009

 

Extra info

Hotlinks
Website StreamServe
Benelux partners
Partnerprogramma

Voor meer informatie:
StreamServe
Maria Tunnisen
Tel: +31 (0)10-7115100
E-mail: maria.tunnisen(at)streamserve.com

Whizpr
Annerieke Kamphuis
Tel: +31 (0)317-410483
E-mail: streamserve(at)whizpr.nl

Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te beheren en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management.  Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat.

Het bedrijf werd opgericht in 1997 en heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en heeft wereldwijd 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, nutsbedrijven, productie-, distributie-en telecomsector. Klanten zijn onder meer BMW Frankrijk, CLP Power Hongkong, Plantronics, en Siemens Financial. StreamServe's strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson, en SAP.

Nieuw partner portal ter ondersteuning van nieuwe en bestaande StreamServe-partners

Capelle a/d IJssel, 16 februari 2009
– StreamServe, marktleider op het gebied van Enterprise Document Presentment (EDP)-oplossingen voor zakelijke communicatie, heeft wereldwijd nieuwe overeenkomsten gesloten en bestaande contracten uitgebreid met partners. De partners verzorgen consultancy, integraties en verkoop van StreamServe-oplossingen op het gebied van documentcompositie, geautomatiseerde documentverwerking en beheer van uitgaande bedrijfscommunicatie. Daarnaast heeft StreamServe een partner portal ingericht met marketing- en verkoopmateriaal, een demonstratieplatform en online forum.

Partner portal
Om alle nieuwe en bestaande partners te ondersteunen heeft StreamServe, als kernonderdeel van het partnerprogramma, een partner portal geïntroduceerd. Deze biedt diverse instrumenten zoals een programmagids, verkoopkits voor partners en aanpasbare sjablonen voor marketingmateriaal. Daarnaast bevat het een nieuw demonstratieplatform waarmee partners branchespecifieke presentaties kunnen maken. De partner portal biedt partners de mogelijkheid met elkaar te communiceren via een online forum en samenwerking wordt vereenvoudigd dankzij een dynamische partnerlijst. De komende maanden wordt de functionaliteit verder uitgebreid waardoor communicatie, dialoog en informatie-uitwisseling binnen de StreamServe-gemeenschap wordt bevorderd.

“We zijn zeer blij met deze nieuwe en uitgebreide partnerovereenkomsten en verwachten in de komende weken nog meer partners te mogen begroeten. StreamServe doet al het mogelijke om nieuwe en bestaande partners de instrumenten en informatie te verschaffen die ze nodig hebben om het hoogst mogelijke niveau van klantentevredenheid te bereiken terwijl we onze internationale aanwezigheid verder uitbreiden”, verklaarde Jonathan Agger, senior marketing director Alliances and Partners bij StreamServe. “Het is onze overtuiging dat al onze partners zullen profiteren van de nieuwe instrumenten en de grote hoeveelheid bedrijfskritische informatie. We verwachten dat dit het begin van vele succesverhalen wordt.”

Partners
Wereldwijd werden diverse nieuwe overeenkomsten gesloten met partners. Nieuwe wederverkopers van StreamServe-producten zijn onder meer Siatel, IORGA, TVH Consulting (Frankrijk); DCW (Griekenland); West Nordics, Consebo AB en iStone (Scandinavië); Comsoft (Zwitserland); ProTechnologies (Noord-Amerika); Terna (Oostenrijk); Syntegricom (Zuid-Afrika); Info Industries Group (Rusland); DSR (Polen) en de Duitse partner IT-Power. Arch Consulting (UK), CSC, EFIDAS, OMS en CS Consulting (Duitsland) zijn nieuwe consultancypartners.

De bestaande partners Jeeves (Scandinavië) en LHS (Duitsland) hebben hun relatie met StreamServe uitgebreid.

“Er is steeds meer vraag naar StreamServe Persuasion doordat bedrijven het samenstellen, beheer en aflevering van gepersonaliseerde documenten, zowel op papier als elektronisch, willen vereenvoudigen”, aldus Dennis Ladd, voorzitter en CEO van StreamServe. “Dankzij de nieuwe partnerovereenkomsten kunnen we meer internationale regio's bedienen met oplossingen die ze nodig hebben voor een effectieve klantencommunicatie. We zijn zeer verheugd met deze nieuwe partnerovereenkomsten.”

Meer informatie over het partnerprogramma van StreamServe is te vinden op: www.streamserve.com/partners/partner-program