HTC Touch Diamond2 en HTC Touch Pro2 zetten nieuwe standaard in communicatie

maandag 16 februari 2009

 

Extra info


Hotlinks
- Specificaties HTC Touch Diamond2
- Specificaties HTC Touch Pro2
- Corporate backgrounder HTC
- Website HTC


Foto’s

Download hier hoge resolutie foto’s van de Touch Diamond2

Download hier hoge resolutie foto’s van de Touch Pro2

Klik hier om hoge resolutie foto’s op te vragen


Ultieme persoonlijke benadering met people-centric communicatie

Mobile World Congress Barcelona, 16 februari 2009
– HTC onthult vandaag de HTC Touch Diamond2 en de Touch Pro2. De opvolgers van de succesvolle HTC Touch Diamond en Touch Pro integreren innovatieve eenvoud en stijl in een intuïtieve interface. De toestellen beschikken over rijke functionaliteit en hoogwaardige technologie om communicatie met contactpersonen en de mobiele internetervaring nog verder te personaliseren.

Evenals hun voorgangers zijn de HTC Touch Diamond2 en HTC Touch Pro2 uitgerust met HTC’s TouchFLO 3D interface. TouchFLO 3D is nog dieper geïntegreerd in Windows Mobile 6.1 om meer consistentie te leveren in Windows Mobile applicaties en menu’s. Om navigeren intuïtiever te maken brengt TouchFLO 3D belangrijke informatie naar het hoogste niveau van de gebruiksinterface, zodat er nog snellere toegang is tot contacten, sms, foto’s, muziek en het weer. Daarnaast heeft HTC de afmeting van de touch-toetsen vergroot.

People-centric communicatie
Met de HTC Touch Diamond2 en HTC Touch Pro2, introduceert HTC ‘people-centric’ communicatie. Door een contactpersoon te selecteren wordt in één keer de hele communicatiehistorie met deze persoon getoond, ongeacht of het spraak, sms of e-mailcommunicatie is geweest. Deze communicatiehistorie kan ook worden opgeroepen via het telefoonscherm tijdens een telefoongesprek, zo heeft de gebruiker de laatste communicatie met zijn contactpersonen altijd direct bij de hand.

HTC Push Internet-technologie
Met HTC’s Push Internet-technologie maken de HTC Touch Diamond2 en HTC Touch Pro2 mobiel internetten nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Met HTC Push Internet kunnen gebruikers hun favoriete websites voorselecteren zodat deze direct beschikbaar zijn en getoond worden als de URL wordt ingegeven. Hiermee maakt HTC een einde aan de langzame download en weergave van websites op mobiele telefoons.

“De HTC Touch Diamond en Touch Pro waren het afgelopen jaar beide zeer populaire toestellen op de Nederlandse markt”, zegt Mark Moons, Country manager HTC Benelux. Met de uitgebreide functionaliteit die we met onder meer Push Internet en de people-centric benadering toevoegen, verwacht ik dat deze opvolgers ook een grote schare fans zullen aantrekken.”

HTC Touch Diamond2
Voor de HTC Touch Diamond2 is het compacte en iconische design van de succesvolle HTC Touch Diamond verder doorontwikkeld. Het toestel is slechts 13,7 mm dun en ontworpen om perfect in de hand van de gebruiker te passen. Het bevat een groter 3,2-inch hoge resolutie VGA-beeldscherm en een nieuwe aanraakgevoelige inzoombalk waarmee webpagina’s, e-mails, foto’s en documenten sneller in- en uitgezoomd kunnen worden. Met HTC’s TouchFLO 3D gecombineerd met de people-centric communicatie en HTC’s nieuwe Push Internet-technologie biedt de Touch Diamond2 een geavanceerde touch-ervaring, geoptimaliseerd voor gebruik met één hand.

Met vijftig procent grotere batterijcapaciteit, een 5 megapixel auto focus camera, uitbreidbaar geheugen, een lichtsensor die de helderheid van het scherm aanpast aan de lichtomstandigheden en een bewegingssensor voor het automatisch kantelen van het scherm bij foto’s en video’s, brengt de HTC Touch Diamond2 de meest hoogwaardige functionaliteit naar een breed publiek dat op zoek is naar alle voordelen van een professionele smartphone zonder in te leveren op het design, de afmeting en gebruiksgemak.

HTC Touch Pro2

De HTC Touch Pro2 is speciaal ontworpen voor zakelijke professionals. Het toestel levert de meest krachtige productiviteit op een mobiele telefoon. De HTC Touch Pro2 beschikt eveneens over TouchFLO 3D, people-centric communicatie en Push Internet-technologie. Verder heeft het toestel een hoge resolutie 3,6-inch breedbeeld VGA-scherm en een gebruiksvriendelijk QWERTY-toetsenbord. Met meer batterijcapaciteit, uitbreidbaar geheugen, een lichtsensor die de helderheid van het scherm aanpast aan de lichtomstandigheden en een bewegingssensor voor het automatisch kantelen van het scherm bij foto’s en video’s, is de Touch Pro2 zowel geoptimaliseerd voor gebruik via het touchscreen als veelvuldig e-mailen via het toetsenbord.

HTC Straight Talk
De HTC Touch Pro2 is eveneens uitgerust met de nieuwe HTC Straight Talk-technologie. Hiermee profiteren gebruikers van een geïntegreerde e-mail, spraak en conference call ervaring. Er kan naadloos overgeschakeld worden van e-mail naar conference call-modus met één of meerdere partijen.

Straight Talk biedt een innovatief akoestisch speakerphone-ontwerp. Hiermee ontstaat eenzelfde ervaring als men zou hebben in een echte conference call-omgeving. Straight Talk levert een betrouwbare en hoogwaardige voice en geluidservaring ondersteunt door a-symetrische speakers. Als je de HTC Touch Pro2 omgedraaid op tafel legt, schakelt het toestel automatisch over naar een conference call speakerphone-systeem.

Beschikbaarheid en prijs
De consumentenadviesprijs van de HTC Touch Diamond2 bedraagt 449 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. Het toestel is vanaf het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar in de Benelux. De Touch Pro2 wordt begin van de zomer in de winkels verwacht en verkrijgbaar voor 599 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.


----------------