Oracle introduceert PeopleSoft Enterprise Workforce Communications

maandag 16 februari 2009

Extra info


Hotlinks
- Oracle EMEA perscenter
- HCM nieuwsbrief
- PeopleSoft Enterprise Workforce Communications
-
Data Sheet
- Engelstalige persbericht


Foto’s
Klik hier om hoge resolutie foto’s op te vragen


Voor meer informatie:
Whizpr
Marieke Adama/ Maartje Dekens/Erik vd Nadort
Tel: 0317 410 483
oracle@whizpr.nl


Over Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware. Voor meer informatie: www.oracle.com

Trademarks
Oracle is a registered trademark of Oracle Corporation and/or its affiliates. Other names may be trademarks of their respective owners.

Nederlandstalige versie beschikbaar

De Meern, 16 februari 2009
– Oracle introduceert PeopleSoft Enterprise Workforce Communications. De applicatie ondersteunt HR-organisaties bij het opzetten en uitvoeren van HR-programma’s en onderzoeken onder medewerkers. De oplossing helpt hen bij het focussen op strategische initiatieven om zo kosten te reduceren en resultaten te optimaliseren. In het huidige economische klimaat staan HR-organisaties onder grote druk. Met beperkt budget en minder mensen moeten ze steeds beter presteren. Het is dan zaak om te focussen op initiatieven die het meeste opleveren en het beste aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen.

Functionaliteit
PeopleSoft Enterprise Workforce Communications helpt HR-organisaties bij het verspreiden van relevante, doelgerichte en gepersonaliseerde berichten naar specifieke groepen medewerkers. De berichten kunnen voorzien worden van uitgebreide, grafische content en verstuurd worden via verschillende online en offline kanalen. Daarnaast ondersteunt de applicatie het opzetten en uitrollen van gepersonaliseerde surveys. De resultaten van deze onderzoeken worden daarna automatisch verwerkt voor verdere analyse en bewerking. De vragenlijsten kunnen ook anoniem gestuurd en verwerkt worden met behoud van directe communicatie en feedback van de medewerkers. PeopleSoft Enterprise Workforce Communications bevat verder uitgebreide rapportage- en analysefunctionaliteit voor het nemen van beter gefundeerde beslissingen. Beveiliging op het niveau van rollen en data zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving.

“Organisaties die succesvol HR-programma’s met onderzoekgegevens weten te combineren, hebben zeker de potentie om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen”, zegt Jim Holincheck, Managing Vice President van Gartner Research. “De mogelijkheid om gegevens van deze programma’s en onderzoeken te meten en te begrijpen, op een geïntegreerde en gerelateerde manier, was in het verleden niet mogelijk.”