PROYOU breidt uit met Max Braamhorst

dinsdag 18 november 2008

Zeist, 18 november 2008 - Promundo, professionals in Advies en Management, heeft voor zijn dochteronderneming PROYOU junioradviseur Max Braamhorst (25 jaar) aangenomen. De afgelopen twee jaar was Braamhorst als facility manager bij wijnimporteur Appeldoorn verantwoordelijk voor huisvesting, inkoop en wagenparkbeheer. Gelijktijdig volgde hij aan de universiteit van Greenwich een masterstudie Facility Management, met de nadruk op performance management.

 

Hij volgde de HBO-studie Facility Management aan Hogeschool Diedenoort te Nijmegen en rondde deze af op kwaliteitsmanagement met toepassing van het INK-model.

 

“PROYOU is een jong bedrijf met veel potentieel”, aldus Max Braamhorst. “Voor mij een inspirerende omgeving om mezelf verder te ontwikkelen en na het opdoen van nieuwe ervaringen eventueel in te stromen bij Promundo. De werksfeer binnen PROYOU en Promundo is zeer goed. De ervaren adviseurs zijn geïnteresseerd en bereid om te sturen en te coachen waar nodig. Voor mij doorslaggevende factoren om te kiezen voor PROYOU.”

 

PROYOU is een kweekvijver voor beginnende interim-managers. Onder begeleiding van de ervaren consultants van Promundo doet de PROYOU medewerker ‘on the job’ ervaring op als adviseur en interim-manager in de Promundo business lines Facility Management, Finance, HR, Inkoop & Logistiek en Safety & Security. Meer informatie is te lezen op www.proyou.nl.