Hitachi Data Systems voor tweede jaar op rij in leiderskwadrant Midrange Enterprise Disk Arrays

maandag 17 november 2008

 

Hotlinks:

Gartner rapport: The Magic Quadrant for Midrange Enterprise Disk Arrays

Informatie midrange storage-oplossingen van Hitachi Data Systems

 

Amsterdam, 17 november 2008 – Hitachi Data Systems, leverancier van service oriented storage-oplossingen, is door Gartner voor het tweede jaar op rij gepositioneerd in het leiderskwadrant voor Midrange Enterprise Disk Arrays. Volgens Gartner begrijpen leveranciers in het leiderskwadrant de behoeften van de markt en hebben zij gestructureerde plannen die (potentiële) klanten kunnen gebruiken bij het ontwerpen van hun storage-infrastructuren en strategieën. Daarnaast hebben zij een leidende positie op het gebied van innovatie.

 

“De continuering van onze positie als leider in deze Gartner Magic Quadrant bevestigt onze strategie. Hiermee spelen we immers in op de behoefte van klanten en partners aan kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en beheerbaarheid”, zegt John Mansfield, SVP Global Solutions Strategy & Development bij Hitachi Data Systems. “Met de introductie van de Hitachi AMS 2000 Series kunnen we onze positie in deze snelgroeiende markt verder verstevigen.” 

 

Het Magic Quadrant van Gartner evalueert de huidige en toekomstig potentiële marktpositie van een leverancier. Volgens Gartner geeft de positie van een leverancier in het Magic Quadrant weer wat zijn capaciteiten zijn om continu te investeren in productontwikkeling, dienstverlening en ondersteuning. Gartner beoordeelt leveranciers hiervoor onder meer op hun producten, verkoopcapaciteiten, prijs, ervaringen van klanten en de visie van het bedrijf.