Archie introduceert zoekmachine EASE

woensdag 5 november 2008

Eerste CRM-pakket met zoekmogelijkheid ongestructureerde klantinformatie

 

Purmerend, 5 november 2008  - Archie Europe, leverancier van software voor relatiebeheer en CRM introduceert - als eerste CRM-leverancier ter wereld - een eigen zoekmachine voor gestructureerde en ongestructureerde klantinformatie.

 

Archie is een dynamische informatiebron waar gebruikers hun relatie-, klant- en bedrijfsgegevens in opslaan. De traditionele zoekmethodes die al in Archie aanwezig waren, ontsluiten vooral de gestructureerde informatie. Gebruikers raken echter meer en meer gewend aan zoekmachinefunctionaliteit zoals die ook op internet gebruikelijk is.

 

Om hierop in te spelen en het zoeken makkelijker te maken is door Archie Europe een nieuwe zoekmachine ontwikkeld. Archie EASE zorgt dat de informatie in Archie toegankelijker wordt door het toepassen van dezelfde technieken als een zoekmachine op het internet. Met Archie EASE worden de zoekmogelijkheden uitgebreider en kunnen gebruikers eenvoudiger verbanden leggen.

 

Dik van Bommel, Algemeen Directeur Archie Europe: “Met Archie EASE kan iemand nu zoeken naar álle contactmomenten die hij met een vertegenwoordiger of klant heeft gehad. Het werkt op de manier die iedereen kent van zoekmachines als Google. Door het intypen van de naam en eventueel het bedrijf, krijgt hij een overzicht van alle plaatsen en documenten waar deze naam zich bevindt. Dit kan in de opgeslagen correspondentie zijn, de sales-gegevens, het email-contact of in attachments zoals Worddocumenten. Vooral de snelheid waarmee dit gebeurt is uniek. Archie EASE toont vaak al binnen een seconde de meest relevante zoekresultaten op het scherm.”

 

Afhankelijk van het autorisatieniveau kan vervolgens een keuze gemaakt worden. Op deze manier is de beveiliging van vertrouwelijke stukken gewaarborgd doordat niet iedereen deze kan inzien.

 

Archie EASE wordt voor het eerst getoond tijdens het Archie innovation Event 2008, op 11 november a.s. in Huizen.