e-office steunt Nationale Filevrije dag op 9 oktober

vrijdag 3 oktober 2008

Houten, 3 oktober 2008 – e-office, human software organisatie en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, is deelnemer aan de Nationale Filevrije dag op 9 oktober aanstaande. De visie van e-office op het werken in de 21e eeuw, sluit perfect aan bij het doel van de Nationale Filevrije dag. Namelijk werken onafhankelijk van tijd en plaats door gebruik te maken van de juiste ondersteunende technologie. Door mobiliteit te spreiden kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan het oplossen van het fileprobleem.

De Nationale Filevrije dag wordt op 9 oktober georganiseerd door het platform Nederland Bereikbaar. De initiatiefnemers zijn ANWB, NS en Rabobank. Gezamenlijk dagen zij bedrijven en werknemers in Nederland uit om slimme, simpele en ludieke oplossingen te bedenken om slimmer te reizen, mobiliteit te spreiden en zodoende files te voorkomen.

e-office werkt al jaren aan flexibele oplossingen die het mogelijk maken onafhankelijk van tijd en plaats te werken. e-office ontwikkelt oplossingen op basis van de technologie van Microsoft en IBM die klanten, maar ook eigen medewerkers in staat stelt op afstand optimaal samen te werken en kennis te delen. De werkwijze van de mens staat hierbij centraal, de technologie is daarbij ondersteunend.

Roland Hameeteman, directeur en een van de oprichters van e-office: “Deze dag sluit perfect aan bij de visie die wij al jarenlang hebben op het nieuwe werken. Thuiswerken is bij ons heel gewoon, want ook thuis hebben onze medewerkers de volledige beschikking over de benodigde applicaties, informatie en contact met collega’s. Door onze deelname aan de Nationale Filevrije dag willen we benadrukken dat in de 21e eeuw vanzelfsprekend is dat mensen kunnen thuiswerken en vanuit die plek ook goed met anderen kunnen samenwerken en kennisdelen.”

Voor e-office betekent deelname aan de Nationale Filevrije dag dat die dag meer medewerkers dan gebruikelijk zullen werken vanuit huis. Als zij toch de weg op moeten, dan zullen ze kiezen voor een alternatieve manier van reizen. www.e-office.com/filevrijedag