Carmen Mafrans nieuwe Recruitment Officer bij AE

donderdag 2 oktober 2008

AE, Belgisch expert in het aligneren van business en ICT, benoemt Carmen Mafrans (27) tot Recruitment Officer. Carmen wordt  verantwoordelijk voor het aanwervingsproces, de recruteringscommunicatie en het uitvoeren en ontwikkelen van de bestaande aanwervingsstrategie binnen AE.

Carmen Mafrans behaalde in 2004 een bachelor Marketing aan de Hogeschool Antwerpen. Als junior assistent van de CEO bij Inbev beleefde ze haar eerste werkervaring met HR. Ze zorgde voor de ondersteuning bij de organisatie van internationale HR-evenementen.

Carmen Mafrans brengt bijna drie jaar HR-ervaring mee naar AE. Sinds oktober 2005 was Carmen bij Atos Origin aan de slag als Recruitment Officer. Naast de selectie van kandidaten was zij ook verantwoordelijk voor de organisatie van jobevents, de implementatie van een nieuw e-recruiting systeem en de recruteringscommunicatie, zowel online als print. 

"De aandacht  voor persoonlijke ontwikkeling was voor mij erg belangrijk bij mijn keuze voor AE. " zegt Carmen Mafrans. "De wijze waarop AE in haar projectteams jonge consultants laat coachen door meer ervaren AE'ers zorgt voor een enorm snelle evolutie van mensen. Kennisdeling onder collega's is dan ook dé belangrijkste pijler binnen AE, en zorgt voor een bruisende dynamiek. Ik wil graag meewerken aan het uitbouwen van de reeds bestaande initiatieven, zoals AE@University, waar we de best practices uit onze projecten delen met de academische wereld. Uiteraard wil ik alle AE-troeven uitspelen in het aantrekken van de juiste mensen in de moeilijke IT recruteringsmarkt."